2777
2789
عنوان

تاپیکو قفل کردم باز من تاپیک زدم

321 بازدید | 47 پست

بازمن تاپیک زدم یه عده ای اومدن توهین کردن شخصیت خودشونو نشون دادن واقن!

حالا دلم میخاست برا همه ی خانمایی ک تو این سایتن همچین اتفاقی میفتاد عالم و ادم رو خبر دار میکردن ک چرا پسره اینکارو کرده منظورش چی بوده!؟

من یک ساله پسر همسایه پیگیرم بوده و ابراز علاقه کرده و سر راهمو چند بار گرفته و همیشه براندازم میکنه با اینکه میدونه متاهلم 

بهم گفته من میخام بدستت بیارم عاشقتم و فلان و بهمان و یک سال ک اینجا زندگی میکنم خیلی بهم ابراز علاقه کرده و من ب شوهرم هیچی نگفتم و نمیگم  و بهش چراغ سبز ندادم حالا من با یه دختره ک خیلی وقتاس همسایه این پسرس دوست شدم بعدش پسره میدید ک باهاش رفت و امد دارم و پریشب فهمیدم نامزد کردن 

بالاخره من فکرم درگیر شده شما بودید نمیشدید ک چرا واقن اینطور شده و دخترم خیلی معمولیه یه ادم معمولی رو چطور باید توصیف کرد ک ب کسی برنخوره؟

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

اتفاقا نباید از شوهرت پنهون میکردی هیز بازی های اون پسره که دنبال زن شوهر داره
باید به شوهرت میگفتی آبروشو میبرد کف و خون بالا میاورد خانوم نه اینکه 1 سال خودت هم بهش فک کنی و حالا بگی زشتا شانس دارن دختره زشته پسره رف اونو گرف :/
یکم به خودت بیا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

اصلا اگر عاشق من بوده پس چرا دوستمو گرفته اینهمه سال چرا نگرفتش تا من چند بار با این دختره رفت و امد داشتم گرفتش خب سنی چی واقن؟

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا نباید از شوهرت پنهون میکردی هیز بازی های اون پسره که دنبال زن شوهر داره باید به شوهرت میگفتی ...

خب عزیزم من دروغ نمیگم پسره واقن خوشگل و خوشتیپه و پولداره و دختره معمولی روی به خیلی پایین 

من چطور توصیف کنم دروغ بگم مثلا

اصلا اگر عاشق من بوده پس چرا دوستمو گرفته اینهمه سال چرا نگرفتش تا من چند بار با این دختره رفت و امد ...

خب عاشق تو نبوده مشخصا ://
هوس کرده بوده جاست همین:/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اتفاقا نباید از شوهرت پنهون میکردی هیز بازی های اون پسره که دنبال زن شوهر داره باید به شوهرت میگفتی ...

نمیشه بگم خون ب پا میشه 

نمیشه بگم خون ب پا میشه 

خودت حالشو جا میاوردی نه که بخندی به روش

الان ناراحتی چرا ازدواج کردو دست از سرت برداشت ؟؟ عجبااا  نکنه تویم دلت باهاش بوده

نه من دلیل کارشو نمیفهممم فقط از این میترسم نکنه میخاد باز بمن نزدیک بشه از طریق دوستمم 

بعد ی عده ای میگن خودشیفته ای 

ولی این حقیقت محضه  ک تعریف کردم

خب عاشق تو نبوده مشخصا :// هوس کرده بوده جاست همین:/

باشه درسته...

یکسال مرض داشت افتاد دنبال من 

هعی براندازم میکرد 

مهم نیست برام ولی چرا اومده دوستمو گرفته چرا تا الان ک من نبودم باهاش ازدواج نکرد 

بیخیال شاید من ذهنمو زیاد درگیرش کردم

نه من دلیل کارشو نمیفهممم فقط از این میترسم نکنه میخاد باز بمن نزدیک بشه از طریق دوستمم  بعد ی ...

اون دوستتم بزارش کنار از اون پسره دوری کن خاهرانه بهت میگم گند میزنی ب زندگیتااا 

💚🌿االهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚🌿
اون دوستتم بزارش کنار از اون پسره دوری کن خاهرانه بهت میگم گند میزنی ب زندگیتااا 

اوکی مهم نیست من اصلا دیگ بهش فکر نمیکنم

تو اگه ادم درستی بودی الان خوشحال بودی از اینکه پسره زن برده و از شرش راحت شدی ولی تو معلومه سوختی و داری حرص میخوری

اگه مجرد بودی حق داشتی ولی متاهلی حامله‌ای چرا نمیفهمی ما چی میگیم؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین