2777
2789
عنوان

تاپیکو قفل کردم باز من تاپیک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
استارتر اگه جات بودم خوشحال میشدم از دست یه مزاحم خلاص شدم

بخدا ک خوشحالم خیلی میترسیدم ی روزی خون ب پا شه اما این فکر و ذهنم نمیذاره این وابستگی ک اون ایجاد کرده بود 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
اخه از اول همسایشون بوده چی بگم مهم نیس دیگ اصلا  وقتی من با این دختر دوس شدم اومد باهاش نامزد ...

خوشبین باشه همه مساعل رو به خودت ربط نده منم تو دور و برم اینجوری زیاد دیرم یهو نامزد میکنن درهر صورت برا شما خوب شد خلاص شدی دیگه ولی اگ جات بودم به همسرم میگفتم

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا از صبح گیر دادی مم خوشگل بدبخت بقیه زشت پر شانس واقعا کدوم حرفتو باور کنیم 

وا نیازی نیست حرفای منو باور کنی از تاپیک من خیلی محترمانه برو بیرون 

شاید از نظر من این دختره شانس اورده شاید من دارم اشتباه فکر میکنم ک ی پسر خوشتیپ و خوشگل و پولدار ک یکسال بمن ابراز علاقه کرده الان میتونه این دختر رو خوشبخت کنه 

از نظر نی نی سایتیا اینطور نیس میگن اصلا هم خوش شانس نیس چون پسره هرزه بوده 

در ضمن من نگفتم خوشگلم اما دیگران خیلی بهم میگن و این پسر هم  روش 

ولی اینکه این دختر معم‌ولیه و خوشگلی نداره رو نمیدونم تو خانواده شما چطور زشت و زیبا رو توصیف میکنید با همون شیوه تصورش کن 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
وا از صبح گیر دادی مم خوشگل بدبخت بقیه زشت پر شانس واقعا کدوم حرفتو باور کنیم 

اگر من دنبال این بودم کسی حرفمو باور کنه تاپیک پربازدیدمو قفل نمیکردم از دست کسایی ک توهین میکنن 

تو از کل ماجرا فقط زشت و زیباییشو دیدی واقن چیز دیگه ای دستگیرت نشد

اگر من دنبال این بودم کسی حرفمو باور کنه تاپیک پربازدیدمو قفل نمیکردم از دست کسایی ک توهین میکنن&nbs ...

اسی جون نگران نباش من درکت میکنم داری چی میگی. 

به نظرات بقیه فکر نکن مهم قلبته که پاکه چیزی تو دلت نیست.

همه آدما اشتباه میکنن حرفات درسته یه زره عنوانت شاید برای خیلیا ناراحت کننده بود اما این دلیلش نبود باهت این رفتارو کنن چجوری نظر دادن انگار با یه قاتل روبرو شدن. 

نظراتشون واقعا حیلی سنگین بود اما خواهشن شما اهمیت نده. 

دوستان هم میتونستن یکم آرومتر نظر میدادن یا که اگه اشتباهی بود میتونستم راهنمایی کنن. 

واقعا نی نی سایت هم جای خوبیه هم جای بدیه.

اسی حالا که دوباره تاپیک زدی  تو با این پسره در چه حد ارتباط داشتی؟از کجا میدونی ازت خوشش میاد ؟چت کردی باهاش؟ الان واقعا قضیه جدیه با دوستت؟ ازت مدرکی داره ؟بعدا شر نشه برات .پاش تو زندگیت باز بشه. 

اسی جون نگران نباش من درکت میکنم داری چی میگی.  به نظرات بقیه فکر نکن مهم قلبته که پاکه چیز ...

اره هزار و یک تهمت بمن زدن حالا تو زندگی واقعیشون اینقدررر خودشون از همه قیافه ها ایراد میگیرن و از پوست و همه چی 

تهمتا رو کجای دلم بذارم واقن 

اسی حالا که دوباره تاپیک زدی  تو با این پسره در چه حد ارتباط داشتی؟از کجا میدونی ازت خوشش میاد ...

نه من باهاش دوست نیستم و نبودم این یک سال همیشه خدا اومد بمن ابراز علاقه کرد نازار خوشگل گفت بخدا ک جذابی بخدا ک باید جلو پات گوسفند بکشن وقتی راه میری 

یک سال بهم ابراز علاقه کرد و چند بارم با ماشین جلو راهمو گرفت و خاست شماره بده من قبول نکردم 

شوهرم ادم ساده و خوبیه دلم نمیاد بندازم ب جون هم 

تحمل کردم و محلش نذاشتم هر بار میرم بیرون براندازم میکنه و امارمو میگیره و شمارمو یک سری نمیدونم از کجا گرفته بود عوضش کردم 

خلاصه این دختر همسایه خیلی وقته همسایشونه من چند بار با این دختره رفت و امد کردم و دوست شدم دیدم  الان باهاش نامزد کرده

نه من باهاش دوست نیستم و نبودم این یک سال همیشه خدا اومد بمن ابراز علاقه کرد نازار خوشگل گفت بخدا ک ...

خوب ولش کن دیگه.حالا دوتا متلک انداخته خواسته ببینه اینکاره ای که نبودی. دیگه بعدش میره با کی ازدواج میکنه به خودش ربط داره.از کجا میدونی قبل اینکه تو با این دختره دوست بشی اونا باهم نبودن. از چی میترسی بعدا بیاد برات مزاحمت ایجاد کنه.به شوهرت بگو. اصلا مهم نباشه برات. رفت و آمد نکن با دوستت.در آخر بیییییییخیال. همه مزاحم داشتیم و از این حرفا شنیدیم. 

خوب ولش کن دیگه.حالا دوتا متلک انداخته خواسته ببینه اینکاره ای که نبودی. دیگه بعدش میره با کی ازدواج ...

من کاریش ندارم که نه یکسال مدام پیگیر من بوده و هرجا رفتم امارمو گرفته هنوزم میاد برانداز میکنه 

اخ چرا با کسی ک من دوستم و تازگیا اشنا شدم رفته نامزد شده 

من دیگ ارتباطی با این دختره نمیتونم داشته باشم اصن هم برام مهم نیس 

عزیزم تو یه جا گفتی شماره ام رو میخواست و دنبالم بودو بهش ندادم 

یه جا گفتی از دستش تمام خطامو عوض کردم 

کسی که شمارتو نداره چرا خطتو عوض کردی ؟

یه چیزایی رو نمیگی حس میکنم؟ بگو با ما رو راست باش ما که همو نمیشناسیم

عزیزم تو یه جا گفتی شماره ام رو میخواست و دنبالم بودو بهش ندادم  یه جا گفتی از دستش تمام خطامو ...

کی گفتم تمام خطامو 

من گفتم شماره چند بار بهم داده نگرفتم شمارمو نمیدونم از کجا گسر اورده بوذ و یه سیم کارت عوض کردم فقط

عزیزم تو یه جا گفتی شماره ام رو میخواست و دنبالم بودو بهش ندادم  یه جا گفتی از دستش تمام خطامو ...

من ب هیچ عنوان باهاش نبودم و اون یک طرفه عاشقم بود ب قول خودش