2777
2789

سلام دوستان من میخوام مزون لباس عروس بزنم و سرمایه همه پولمه میترسم یکم .میتونین کمک کنین ک چقدر درآمد داره و بازار کارش چطوره؟؟ من دوره هاش دارم میبینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق این کارم ولی همه سرمایه ک جور کردم هستش و تو این گرونی اگه نشه خیلی سنگینه برای همین نظر می ...

من یه بار با یه خانمه صحبت کردم مزون داشت و البته خودش خیاط بود 

البته همه لباساش از خودش نبودن 

حدودا ۴ سال قبل

اونموقه که میگفت خیلی خوبه 

الانم مشتری هست ... به نظرم با یه مزون دار مشورت کن تا خوب راهنماییت کنه

من یه بار با یه خانمه صحبت کردم مزون داشت و البته خودش خیاط بود  البته همه لباساش از خودش نبود ...

ممنون . ولی کسی تو شهر ما راست نمیگه آخه من برای کارهای دیگه رفتم پرس و جو میگفتن خوب نیس و میخوام بلد بشم ولی رفتم ب صاحب مغازه گفتم ک بلند شد من میخوام مغازه ولی گفت نه فلانی دوسال تمدید کرد و راضیه از کارش. من خودم خیاطی بلندم ولی نه در حد عروس میتونم فرمالیته و عقد و اینا بدوزم

ممنون . ولی کسی تو شهر ما راست نمیگه آخه من برای کارهای دیگه رفتم پرس و جو میگفتن خوب نیس و میخوام ب ...

آره اینطور آدما هم پیدا میشن

سعی کن بری تو پیج های مختلف و نظر اونام بگیری 

بالاخره منظورم آدمای غریبه از شهرای دیگه شاید یه آدم منصف پیدا شد و راهنماییت کرد