2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چون یک سال تمام دنبالم بوده و پیگیرمه و میخاسته بهم شماره بده و از علایقش ب خودم خبر دارم ولی من ...

ساقیتو خریدارم خدایی  
انگار زیادم بدت نمیاد که پسره 1 سال دنبال زن شوهر دار بوده ها،
خدایا بعضیا ظرفیت یکم قیافه خوب رو ندارن خدایی :/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اسکرین شات گرفتم که مهاجرت کردم یادم نره با چه آدمایی شده بودیم ۸۰ میلیون 

اره امیدوارم برا خودت پیش بیاد ک مغزت درگیر شد نیای اینجا تاپیک بزنی

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

شما که متاهلی اصلا نباید فکر کنی به این چیزا اگرم پیش بیاد باید فراموش بشه سریع

یجا گفتی هوا شوهرمو دترم با کسی نیستم نه بیا ندتشته باش این جزوه وظایف انسانیه شماس شمه که شوهر داری فکر به کس دیگه اهم میتونه زندگیتو تحت تاثیر قرار بده اگر شووهرت بفهمه میدونی شاید اصلا زندگیت از هم بپاشه باید از اول به شوهرت مطرح میکردی دم اون هیزو بچینه نه اینکه خوشت بیاد معلومه که ته دلت قلقلک داده 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
تازه باردارم هست  اما عذا گرفته چرا عاشق دلباختش داره ازدواج میکنه

عقلت کوچیکه 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
من همون دختر قد کوتاه سبزه ای ام که قیافه نداشت و یه پسر همه چی تموم اومد منو گرفت دلم برای اون دختر ...

ببین دختر خوب! هر جور که باشی مردم یه چیزی پیدا میکنن که بگن! زیباترین، قد بلند ترین، موفق ترین، پولدار ترین آدم هم پشتش حرف زیاده. چرا ؟ چون بخیل می‌خواد درون ناآرام خودش رو آروم کنه! چون حسوووووده! چون عقده داره! کسی که غنی باشه به خدا قسم درگیر ازدواج و بخت و شانس بقیه نیست سرش تو کار خودشه!  

بی اهمیت باش دوست خوبم! مطمئنم یه سبزه نمکی کیوتی که بین کلی حسود و بخیل گیر افتادی! حرف مردم همیشه هست و تمومی نداره، قراره ۸۰ سال زندگی کنی پس خوب زندگی کن و برای خودت زندگی کن! گوربابای بقیه ! 

چه تاپیک سمی

از اینکه نگاهت میکرد فکر کردی بخت دختر همسایه رو باز کردی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من همون دختر قد کوتاه سبزه ای ام که قیافه نداشت و یه پسر همه چی تموم اومد منو گرفت دلم برای اون دختر ...

ادم میمونه چی بگه.خوب خانم شما که زیبایی یه کم اون اخلاقتم زیبا کن دلتم زیبا کن و یه کم برای خودت ارزش قائل باش و سنگین رفتار کن که پسر همسایه اینجوری بهت گیر نده.اگه تو نگاش نکنی اونم انقد یگیر تو نیست. در ثانی اصلا شاید پسره خواسته بگه خانم زیبا همه چی زیبایی نیست من این دختر رو گرفتم که درسته مثل  تو زیبا نیست ولی حیا و نجابت داره

استارتر یکم روتو کم دیگه بابا بسه

حالمونو بد کردی با این درجه از عوضی بودن

از بچه‌ی تو شکمت خجالت بکش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بیچاره شوهرش و بچش  دلم واقعا سوخت براشون

دلت نسوزه شما ک قدرت تحلیل ی اتفاق رو نداری واقن دلم میخاست این موضوع برا خودت پیش میومد