2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست
پسره هرزه رو ی بار رد میکنی میره پی کارش این خیلی ب من سمج بود و براندازم میکرد و الانم نگاه میکنه و ...

میخاست هروز تورو ببینه براهمین بادوستت ازدواج کرد

خوشم میادخوب دقت کردی هم چقد براندازت کرده 

ببین پسرعموی شوهر من به چه خوشگلی خوش‌تیپی وفلان رفت با یکی از فامیلاشون ازدواج کرد که دختره قبلاً ا ...

فکر کنم اون ازدواج یه پوششه

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا گفتی دوست شدی که

وای اره گفته دوست شدهههههه لعنتیییی 😳😳😳😳پشماممممم داریم ب کجاااا میریم یا خود خدااااااااا زن شوهر دار😳😳اونم حاملهههههههههه😳😳😳😳خدایا پناه بر تو خدایا زندگیمونو از دست اینجور زنای شیطان صفت نجات بده خدایا این جور زنای خونه خراب کن و از شوهرامون دورررررررررررررررررررررر کن الهیییییییی آمین 

من همون دختر قد کوتاه سبزه ای ام که قیافه نداشت و یه پسر همه چی تموم اومد منو گرفت دلم برای اون دختر میسوزه چقد حرف قراره پشت سرش زده بشه چقد قراره تحقیر بشه مثل یه میدون جنگ! من از آدمایی مثل تو تو واقعیت خیلی دلم شکسته 

🩵
مشخصه عزیزم تورو به بازی گرفته اما اونو برای آینده اش انتخاب کرده، مردا زن سنگین میگیرن و جلف و سبک ...

تازه باردارم هست 

اما عذا گرفته چرا عاشق دلباختش داره ازدواج میکنه 

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
اسکرین شات گرفتم که مهاجرت کردم یادم نره با چه آدمایی شده بودیم ۸۰ میلیون 

منمممممم با خودت ببر من و بین اینجور آدما نذارررر من میترسم 😭😭آدم خوار بهتر از اینجور ادماست 😭

تازه باردارم هست  اما عذا گرفته چرا عاشق دلباختش داره ازدواج میکنه

دقیقا بعد میگه اونو به حساب نمیارم والا فعلا اون اینو به حساب نیاورده و رفته یکی دیگه رو گرفته، بعد انقدر متوهمه میگه رفته اونو گرفته ب من نزدیک بشه😂😂😂😂😂

تازه باردارم هست  اما عذا گرفته چرا عاشق دلباختش داره ازدواج میکنه

بیچاره شوهرش و بچش 

دلم واقعا سوخت براشون

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اسی واقعا فکر کردی توی که متاهلی هستی ‌ . اون پسره میاد تو بگیره؟؟؟والا عقلم چیز خوبیه ‌ .‌ اگرم منظوری داشته واسه ای چند وقت تو رو میخواسته ... تو اصلا باید به همسرت میگفتی . نه اینکه عاشقش بشی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤️ این صدمین کاربریمه 🤨😐 
نه عزیزم من چرا بسوزم مطمعنم خود شما هم بودی تعجب میکردی اصلا پسره برا من ارزشی نداره  شما خود ...

با احترام بانو 

شما برای عشق و حال و گذر موقت 

اون خانم خوب و پاک رو برای یه عمد زندگی سالم خواسته 

اینو با خودت تکرار کن تا بتونی هضم کنی