2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست

چرا  انقد عصبین دوستان زشته بخدا با ارامشم میتونین بگین

چیز خاصی نگفته

منم موافقم بات پسرایی که معروف بودن به خوشگلی تو فامیل دخترای خیلی معمولی گرفتن

یا دخترای خیلیی خوشگل فامیل شوهرشون معمولیه

تازه اخلاق هم نداره

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  انقد عصبین دوستان زشته بخدا با ارامشم میتونین بگین چیز خاصی نگفته منم موافقم بات پسرایی ...

آخه پستاشو خوندی؟منظورش یه چیز دیگست اصلا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
وای خدای من. یک ساعته داریم میگیم انگار آب تو هاون میکوبیم! ببین خانم! اینکه متاهلییییییی و طرف بهت ...

مرسی ک اینقدر توهین میکنی حالا خودت نشده بگی فلانی چهره ی زیبایی نداره همه رو خوشگل میبینی؟اگ زشت و زیبا وجود نداشت ک این کلمات هم وجود نداشتن من ی ادم معمولی رو چطور باید توصیف میکردم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
پسره هرزه رو ی بار رد میکنی میره پی کارش این خیلی ب من سمج بود و براندازم میکرد و الانم نگاه میکنه و ...

اسی جان همسرتو دوس داری؟ همسرت بهت ابراز عشق میکنه؟؟ حس میکنم یه خلا عاطفی داری درسته؟

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

فک کنم بخاطر تو بادختره ازدواج کرد که همیشه خانم خوش رویی مثل تورو ببینه حتما توهم بهش رو دادی صد در ...

مردم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اسکرین شات گرفتم که مهاجرت کردم یادم نره با چه آدمایی شده بودیم ۸۰ میلیون 

مگه میخوای بری؟

پسره هرزه رو ی بار رد میکنی میره پی کارش این خیلی ب من سمج بود و براندازم میکرد و الانم نگاه میکنه و ...

الان ما چی بگیم ارضات میکنه اسی بوگو همونو بگیم ؟به نظرم برو دکتر مشاوری چیزی چون الان که میبینم صدنفر دارن میگن بس کن بیا بیرون از این توهم تو هنوز همونجایی که نباید باشی پس به خاطر خودت وزندگیت برو‌افرین

شما ک قیافه حق ب جانب میگیری دلم میخاست ی نفر مغز خودتو انقدر درگیر میکرد و بهت ابراز علاقه میکرد بع ...

مشخصه عزیزم تورو به بازی گرفته اما اونو برای آینده اش انتخاب کرده، مردا زن سنگین میگیرن و جلف و سبک هاشو فقط برای سرگرمی و دست انداختن میخوان، دختر چرا نمیفهمی تو شوهر داری تو به یک بدبختی متعهدی، فکر کردی فقط اگه با یارو نریختی روهم خیلی خوبی؟؟؟؟ نخیر نجابت و وفاداری به اینه هم چشمت و هم فکرت از هر کسی بجز شوهرت خالی باشه، اگه این قضیه برعکس برای  شوهرت بود و ذهن شوهرت اینطور درگیر یه خانم بود چکار میکردی؟ جمع کن خودتو، خیلی از خانمهایی مث تو عصبانی میشم که سر و گوششون میجنبه

مرسی ک اینقدر توهین میکنی حالا خودت نشده بگی فلانی چهره ی زیبایی نداره همه رو خوشگل میبینی؟اگ زشت و ...

اخه به تو چه که رفته خواستگاری کی! همه یه قسمتی دارن! ببخشید که اول از شما زیبارویان اجازه و تایید نگرفت! 

کی زشتی و زیبایی رو تعیین می‌کنه ؟ متر و معیارش چیه؟! بار ها شده یکی که از نظر ما زیباست از نظر بقیه نیست و بالعکس! این چیزا نسبی و سلیقه ایه! و انتخابای مردم به خودشون ربط داره! 

والله خجالت داره! 

ولی شاید برات جالب باشه بدونی آدمایی که کسی رو مسخره کنن یا کسی رو اذیت کنن یا خودشونو برتر بدونن به جایی نمیرسن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...