2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست
همین دو تا تاپیکت کافی بود که منظورت متوجه بشم  ناسلامتی متاهلی بعد درگیر انتخاب پسر همسایه ای ...

من اگر از پسره خوشم میومد تو این یک سال ک ب شدت پیگیرم بوده و دنبالمه هر وقت میرم بیرون میفته پشت سرم و سه بار شماره خاسته بده بهش پا میدادم واقن 

برا من عددی نیست فقط از رفتارش تعجب کردم اگر خود شما این اتفاق برات میفتاد تعجب نمیکردی؟؟؟؟؟

فک کن یه پسری یک سال تمام پیگیرت باشه و ابراز علاقه کنه و هرجا بری امارتو بگیره و شمارتم هم پیدا کنه 

و بگ واقن دوستت داره و تو چون شوهر داری خطتو عوض کنی و محلش نذاری 

بعد بره با دختری ک تو باهاش دوستی نامزد کنه واقن ینی چی؟؟؟؟؟

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
اره دقیقا مشکلش اینه چرا نیومده اینو بگیره که به نظرخودش خوشگله چرا رفته اونو گرفته اسی شده خوشگل بد ...

مثلا چی دیده؟من اگر هرزه بودم تو یک سال با اینهمه پیگیریش و ابراز علاقه بهش چراغ سبز میدادم ولی نداذم

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا کوتاه بیا عزیزم چی میگی، اون بیاد ازدواج کنه خودش و یکی دیگه رو بدبخت کنه تا به تو نزدیک بش ...

ن دقیقن یک سال دنبالمه و شمارمو گیر اورده بود گفت شوهرتو از سر راه برمیدارم من عاشقتم😭من خطمو عوض کردم و اصلا بهش چراغ سفز نشون ندادم

من اگر از پسره خوشم میومد تو این یک سال ک ب شدت پیگیرم بوده و دنبالمه هر وقت میرم بیرون میفته پشت سر ...

من انقد سطحم بالاست که خودمو درگیر این آدم نمیکنم که ببینم چه غلطی کرده و می‌کنه و خواهد کرد 

من اگر از پسره خوشم میومد تو این یک سال ک ب شدت پیگیرم بوده و دنبالمه هر وقت میرم بیرون میفته پشت سر ...

دمت گرم که پیگیرت بوده دوسال پا ندادی شماره هم نگرفتی خطتم عوض کردی احسنت فقط من گیراییم ضعیفه خطتو عوض کردی؟🤔

ن دقیقن یک سال دنبالمه و شمارمو گیر اورده بود گفت شوهرتو از سر راه برمیدارم من عاشقتم😭من خطمو عوض ک ...

اون وقت از کجا شمارتو گیر آورده؟ اگه خیلی ناراحتی برو شکایتش کن پدرشو در بیار