2777
2789
عنوان

برا شوهرم تولد بگیرم یانه؟

270 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان شوهرم برا من تولد نگرفت البته خودم به مادرم اینا گفته بودن برام تولد نگیرن حالا یکشنبه تولدشه من دوست دارم تولد بگیرم براش وی زن داداشم میگه نگیر تا بفمه چقد بده برا یکی تولد نگیری حالا شما بگین من چکار کنم؟ و اینکه اگه خواستم تولد بگیرم کیک و گل بفرستم محل تولدش یا تو خونه بگیرم؟

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اهل تولد و تجملات و جشن گرفتن نیست...

اما من براش کیک مینی و بادکنک هلیومی و کادو گرفتم با شمع ، وقتی از سرکار اومد براش ی تولد دو نفره گرفتم

خیلی خوشحال شد♥️🌱

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

من هیچوقت نمیگیره و همیشه براش میگیرم

چون همیشه یادش میره یا دغدغه بزرگی داشته

اخه عشق که بده بستون نیست که تا نگیری تولد تولد نمیگیرم

ببین اگه ذوق میکنه یه کیک بگیر و بهش بگو خوشحالم دنیا اومدی مطمئن باش جور دیگه جبران میکنه 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

اینکه راجب اینجور چیزی از زنداداشت نظر خواستی خودش بزرگترین اشتباه.ولی بگیر مطمئن باش جوره دیگه جبران میکنه.انقدرم توی قید و بند اینجور چیزا نرو مردا مثل ما نیستن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

استارتر خودت از زندگی شخصیت بهتر میدونی 

اخلاق های همسرتو بهتر میشناسی ک بگیری بهتره یا نگیری

من شخصا باشم میگیریم و بعدش همسرم شرمنده میشه 

میگه ببخشید نتونستم بگیرم یا یادم رفته بود و یا دستم خالی بود و... دلیلشو بهم میگه و اظهار پشیمونی میکنه و میگه شرمندم کردی و سعی میکنه تو یه مناسبت دیگ جبران کنه

البته اینم بگم من توقع های بالا بالا ندارم ها😅♥️ یه کادوی کوچیک هم بگیره کلی خوشحال میشم گرچه باب دلمم نباشع

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼