2777
2789
عنوان

فردا روزه بگیرید و حاجت بگیرید

208 بازدید | 19 پست

در روایت رَیان بن شبیب از امام رضا (ع) می‌فرمایند: هر که در این روز، روزه بدارد و خدا را بخواند خداوند دعای او را مستجاب کند چنانکه دعای زکریا را مستجاب نمود.

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

فردا اول محرم نیست پس فرداست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

پس من روزه میگیرم ولی اگ برآورده نشد مثل قبل چی😭💔

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا اول محرم نیست پس فرداست

همین امروزه گلم یعنی چهارشنبه 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
همین امروزه گلم یعنی چهارشنبه 

نه نیست.ماه ندیدن فردا سی ام ذی الحجه میتونی گوگل هم سرچ کنی زیر نویس شبکه خبرم نوشته دوبارم اخبار اعلام کرد

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
پس من روزه میگیرم ولی اگ برآورده نشد مثل قبل چی😭💔

ان شاءالله اگر خیره برآورده شه

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

عزیز جان فردا اول محرمه

نه گلم نیست.اتفاقا ما اینجا سقاخونه داریم همه امشب باز کردن یه هوای اول محرم بد متوجه شدبم که نیست مبتونی گوگل سرچ کنی پنج شنبه روز اول ماه محرم فردا سی ام ذی الحجه

چقد دلم خواست بگیرم نمیشه بچه شیر میدم گشنم میشه همه بدنم لرزش میگیره ضعیف شدم

به یادتون هستم🤍