دوستان حتما شنیدین که میگن بارداری بعد ۳۵ سالگی سخت و بعید و خطرناکه. من ۳۸ سالم هست و با اولین اقدام باردار شدم. هرگز مزخرفاتی که راجع به بعد ۳۵ سالگی نوشتن باور نکنین. آنقدر به من گفتن دیر هست که من کاملا نا امید بودم و فکر میکردم شاید هرگز بچه دار نشم. ولی باور کنین فقط با یکبار اقدام شد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ، از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مىطلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
دکتر من میگفت اگه ناباروری داشته باشی تو سن پایین تر بهتر جواب میگیری. دلیل اینکه به همه این پیشنهاد میشه اینه. شما این مشکل رو نداشتی. اما من مقایسه ای بین بچه هام بگم سر اولی فشارم کمتر بود مشکل قند نداشتم و ریسک هم پایین تر بود و خودم سرحال تر بودم
وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).