2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید باورتون نشه 

ولی خودم دارم عجیب ترین لحظات زندگی ام را تجربه میکنم .

مثل این هستش که پزشکی قبول شدم .رفتم دانشگاه و هفت سال درس خوندم .بعدش ۲ سال تخصصم گرفتم و ۱۰ سالم اتاق عمل رفتم ...

اما یه دفعه از یه جایی به بعد، همه درسها و اون تجارب میره عقب... و یه چیزی کشف میکنی که نمیتونی به بقیه بگی و توضیحش بدی ولی هیجان انگیزه ...انگار رو ابرها خوابیدی  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یعنی قراره پر بازدید امشب باشه؟!!!😄

لایک کنید ببینم چطور یاس؟!😎

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
ینی چی

اگه میتونستم شرایطم را میگفتم 

ولی قابل توضیح حداقل الان نیست .جمله و کلمه براش ندارم که بگم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اون پسربچه مشهدی که از خونه رفت بیرون،  با مادرش گفت برام یک ساندویچ درست کن الان بر می کردم!و هیچوقت بر نگشت💔💔💔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
 حالا ما رو گذاشتی تو‌کف که نمیگی😐

نه نه 

تاپیک دروازه ذهن که زدم را بخونین ...

یه چیزی تو اون مایه هاست .