2777
2789

سلام بچه ها 

من یکسال و نیمه که با یه نفر ارتباط دارم اولش باهم دوست بودیم  اما بعد بحث ازدواج کرد و  به پیشنهاد اون من معرفیش کردم به پدر و مادرم 

اونم میگه که معرفی کرده منو ولی فک میکنم حتی اگر هم اینکارو کرده باشه جدیش نمیگیرند!

از طرفی هربار باهم میریم بیرون  اموزشی سربازی بود هفته ای یکبار میومد یا دوهفته یکبار میومد  

مادرش هزار بار زنگش میزنه و دعوا راه میندازه و یه بهانه جور میکنه مهمون داریم تولده فلانه و…. که بره سمت خانوادش 

دلیل اینکه تا الان جور نکرده خانواده ها اشنا بشنو میگه همزمان با کار ازدواج برادرشه که همچین چیزی نیست!

خیلی تحت فشار خانوادمم 

خواهر کوچیک تره من نامزد کرده و خانوادم مدام منتظرن من اشناشون کنم یه چیزی پیش بیارم 

ازمون دارم 

کارمو از دست دادم و هزار تا فکر و مشغله دیگه 

چیکار کنم بهش بگم رک که بیا کات کنیم تکلیفمون معلوم شه؟

با اجازه ی اسی 

خانوم هایی که سزارین بودن بچتون چند هفتگی به دنیا اومد چند کیلو بود

اسی ببخشید سهم تاپیکم تموم شده مجبور شدم اینجا بپرسم😘❤️

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بشی ب سودتع

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بگو خب اوضاع زندگیتو 

بهش بگو تکلیفمو معلوم کن چیکار میکنی میای جلو یا قطع رابطه کنیم

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
با اجازه ی اسی  خانوم هایی که سزارین بودن بچتون چند هفتگی به دنیا اومد چند کیلو بود اسی بب ...

کارت درست نیست در هرصورت.

میزاشتی چندساعت دیگه. بزار بقیه به وشکلاتشون برسن

38هفتگی. 3250

دقیق ۳۸ هفتگی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
کارت درست نیست در هرصورت. میزاشتی چندساعت دیگه. بزار بقیه به وشکلاتشون برسن

من با بقیه چیکار دارم به مشکلاتشون برسن در کنارش جواب منو بدن😐

اینکه فقط بری بگی « کات کنیم» درست نیست ،چون یجورایی رفتار غیرمنطقی تو فشار روحی روانیه و دلیلتو مشخص نکردی.

بشین باهاش صحبت کن و بگو که تکلیف رابطه اتون باید هرچه سریعتر مشخص بشه ، حتی شده باشه با چند جلسه خاستگاری و نشون کردن.

بگو که از انتظار خسته شدی و داری موقعیت های ازدواجتو بخاطر این رابطه کنار میزنی

به خانوادت بگو رابطه تمام شد 

برای آزمون  تلاش کن دنبال کار باش

از نظر مألي مستقل باش

بعد ازدواج تازه طرفو میشناسی اگر باب ميلت نبود با دأشتن درآمد راحت جدا شی‌ 

حق طلاق بگیر روز عقد

حق تحصیل و حق اشتغال بگیر

ازدواج مثل هندونست بعد زیر یه سقف رفتن میشناسیش 

زندگی ،قبل و بعد عروسی از زمین تا آسمون فرق داره

اینکه فقط بری بگی « کات کنیم» درست نیست ،چون یجورایی رفتار غیرمنطقی تو فشار روحی روانیه و دلیلتو مشخ ...

واقعا اینو بگم که موقعیت های ازدواجمو دارم کنار میذارم؟

چون همش خاستگار زنگ میزنه و مامانمو هر بار دارم به یه دلیلی میپیچونم