خیلی کامل، تونستید کسی باهمه این صفات مدنظرتون پیداکنید،؟
الحمدلله آره😅
البته خب ما باهم تفاوت های فرهنگی زیادی داریم و بخاطرشون خیلی باهم بحثمون میشه. اما چون اختلافاتمون مثل مواردی که عرض کردم ریشه ای نیستن و مسائل سطحی هستن ، برای همین خداروشکر میتونیم به توافق برسیم یا اینکه باهم کنار بیایم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم بود مدیر باشگامون نه بابا اصلا دیگه سلام علیک هم قطع کردم باهاش
اهان، اره بعضی خانواده ها بااون چیزی که عرف جامعه ست خیلی متفاوتن، ی خانواده میشناختیم مثلا توی تولد یا عروسی همه شون، (محرم و نامحرم) لباسهای خیلی باز میپوشیدن و باهم میرقصیدن و..... بعد همینکه اذان میگفت همه میدوین نماز میخوندن، بعضا با همون لاک هم وضو میگرفتن، نماز ک تموم میشد دوباره ادامه ماجرا،
من یه زمانی خیلی معتقد بودم طرف همه واجبات انجام بده، ولی الان به این نتیجه رسیدم همینکه به دین و مذ ...
منم نمیگم مذهبی کامل باشه ولی تا حدی معتقد باشه
🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃
اره دقیقا، الان یه جوری شده اکثرا دین ستیز شدن، خوب نمیشه بااین همه اختلاف عقاید ساخت، مثلا یه خواستگار داشتم گفت من نه تنها ب دین و مذهب اعتقاد ندارم بلکه کاملا مخالفم، خوب اینجا اون خط قرمز میاد وسط قطعا بعدا بااین ادم مشکل میخوردم