2777
2789
عنوان

خطوط قرمز شما توی زندگی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست
هر دروغی؟ خیلیا ممکنه دروغ های ریز بگن؟ سریع کات میکنید؟ یا دنبال دلیلش میگردید؟ 

ن کوچیک بلاخره بخشیدنی و دوم دلیلش میرم ک ایراد منم شاید تو هر مشکلی باید منطقی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👈نمازخون بودن طرفم برای من خیلی مهم بود.

وامش مده آنکه بی نماز است

گرچه دهنش ز فاقه باز است

کو فرض خدا نمی گزارد

از قرض تو نیز غم ندارد

👈 نداشتن عادات بدی مثل هیزبودن ،مشروب ، سیگار ، مواد ، رفیق بازی ، کتک کاری ، دزدی و... هم برام مهم بود. معتقدم کسی قرار نیست بخاطر ما این کاراش رو ترک کنه؛ به هیچ وجه!!! حتی اگر هم اینطور باشه ، تا بخواد ترک کنه ما رو پیر کرده.

👈 جوهر کار داشتن و شاغل بودن ، خسیس نبودن ، خوش اخلاقی ، آبرو دار بودن هم خیلی برام مهم بود.

اینایی که میگن خیانت درس خوندن فلان اینا بنظرم مهم هست آما چیزای مهمتری هم هست مثلا خودم شوهرم خوبه از هر نطر وفاداره کمکم میکنه تو کار خونه پریودم درکم میکنه اما گاهی تو سک س آنقدر خشن میشه که اعصابم خورد میشه آخه من هم طبعم سرده هم عاشقانه دوس دارم اون برعکس گرم و خیلی پر میل و خشن‌تر دوس داره این مساله اذیتم میکنه بنظرم حتی از نظر جنسی زن شوهر یاید بهم بیان من اون دوست بودیم اما هیچوقت فک نمیکردم اینا مهمه باشه برم مشاوره خودم  که روم نمیشد بپرسم 

خیانت

دروغ

اعتیاد 

دست بزن

رعایت نکردن محرم و نامحرم 

نگه نداشتن احترام و شخصیت خودمو خانواده ام

اعتقاد دینی نداشتن کسی که خدا قبول نداشته دیگه .......

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
عجب، یعنی توی خودشون عادی بود؟ 

اره مثلا خواهر زاده اش خونه مجردی داشت پسر می‌آورد باهاشون رابطه داشت من تعجب میکردم اونم تعجب میکرد از اخلاق من می‌گفت چقدر سختگیری وفکرت قدیمیه 

یا برادرش رفت با یه فاحشه به تمام معنا که کل شهر میشناختن ازدواج کرد اصلا ناراحت نبود 

خب این مدلی بودن خرابی رو عیب نمیدونستن

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
خیانت دروغ اعتیاد  دست بزن رعایت نکردن محرم و نامحرم  نگه نداشتن احترام و شخصیت خودمو ...

من یه زمانی خیلی معتقد بودم طرف همه واجبات انجام بده، ولی الان به این نتیجه رسیدم همینکه به دین و مذهب و خدا اعتقاد داشته باشه و اهل مال حرام و کار حرام نباشه کافیه، مثلا نماز نخونه خودش ضرر کرده  ولی نمیتونم روی این اصرار کنم