2777
2789
عنوان

خوبه همسرم خونه نیست...ببینه منو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که شوهرم مرغامو یکی یکی میکشه تا من بپزم

مرغ گرونه نمیتونه از بیرون بخره مرغ های تو بهتره چون مجانیه هر دونه مرغی که میکشه پولشو از شوهرت بگیر   

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

گربه منم گمشده ۱ سال فقط گریه کردم افسرده شدم درکل فقط عکساشو نگاه کردم فیلم هاشو نگاه کردم و خاطراتشو مرور کردم و گریه کردم الا حدود ۲ سال گذشته  الان پشیمونم که چرا آنطوری کردم لاغر شدم اعصاب خورده همیشه خیلی تاثیر گذاشت رو آخه لعنتی خیلی بانمک و لوس و حرف گوش کن مهربون بود

خدا صبر بهت بده 

بقای خاک اون عمر تو باشه 

غم اخرت باشه 

هفته  چهلم خدمت میرسیم برا عرض تسلیت 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

غم اخرت باشه خداصبرت بده هرچی خاک اونه بقای عمرشما

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

عجب رسمیه رسم زمونه

قصه برگ ک باد خزونه

میرن میناها دونه ب دونه

...😐

ناراحتی تا ی حد طبیعیه ولی ن درین حد

انقدر مشکلات ندارین این شده براتون مصیبت و مشکل

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

منم دوتا عروسم تابستون پارسال گربه اومد داخل سالن خونه!!!گرفت برد

داغشون رو دلم موند 

یکیشون رو‌تخم نشسته بود 

من دیگه انقد جیغ زده بودم همسایه ها فک مردن خونمون ادم مرده

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

منم خرگوش داشتم ۳ سال بعد با خودم بردم سفر شب سمور کشتش خونشو خورده بود 

اینقد گریه کردم براش 

بعدم آوردم تو باغچه چالش کردم🥺

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

الان شوهرت میاد میگه شام چی داریم ؟گریه نکن هیچ چیزی درجهان جاودانه نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اجیمم تا دوماه گریه میکرد. پسر فامیل بلبل شو پروند.بعد از ۲ماه دوباره برگشت پیش اجیم.خیلی خوش حال شد طفلی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

جدی یعنی اینقد وابستگی میارع که ادم گریع میکنه  

البتع دیشب یه گنجشک تو حیاط بود کوچولو بود 

یه گربه اومد حمله کنه من جیغ کشیدم پریدم وسط حیاط

دلم اتیش گرف برا گنجسک که بخورش نزاشتمش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤