2777
2789

بچه ها برادرم ازم پول گرفت گفت واسه ماشین ثبت نامت میکنم الان هرچی تو سایتا میگردم ثبتنامی نیست😭😭😭😭دفعه قبلم طلا دادم زنش بره عروسی خواهر کوچیکش گفت دستبندت قفلش نازک بوده باز شده  درحالی ک ۲۳گرم بود نازک نبود اصلا الان چ گلی بگیرم سرم ای خدااااا این چ عذابیه من تو ۹ماهگی باید بکشم خدایا مرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب این چ کاریه خواهر من،،زنگ بزن برادرت بگو اسمت نیس،،اون دستبنده چی شد

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

خب دفعه اول کش رفتن چرا پولی که با زحمت به دست آوردی دوبا ه تقدیمش کردی خب پول بیست گرم و از حلقومش میکشیدی بیرون 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

فاکتور دستبندتو عکسشو بفرست به زنداداشت بگو هم‌‌وزن طلایی که گم کرده برات طلا بخره اگه گفت قفلش فلان بوده ، بگو به هرحال دست تو امانت بوده... واسه پول ماشین هم پیگیر شو از برادرت 

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌
وا خب این چ کاریه خواهر من،،زنگ بزن برادرت بگو اسمت نیس،،اون دستبنده چی شد

زنگ زدم از صبح ده بار ی بار ج داد گفتم تو کدوم سایت ثبتنام کردی ن ایرانخودرو ن سایپا هیچ کدوم ک ثبتنامی نداره