2777
2789

مگه کیلویی میفروشن؟

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کیلویی میفروشن؟

بعضی کتابا رو آره، مثلا طرف کلی کتاب کمک درسی چاپ ۹۸ داره خب تقریبا غیرممکنه کسی به قیمت ازش بخره و باید کیلویی بفروشه

عاشق افکار آدم ها باش نه خودشان
وااای منم ی عالمه دارم

خب بفروششون یا اهداشون کن، اگه چاپ جدیده به قیمت بفروش اگه قدیمه بعیده مشتری پیدا کنی و باید کیلویی بفروشی

بعضی کتابا رو آره، مثلا طرف کلی کتاب کمک درسی چاپ ۹۸ داره خب تقریبا غیرممکنه کسی به قیمت ازش بخره و ...

اهان مرسی 🙌

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
کاربر آقا هستم.تو سایت دیوار میتونید قیمت و محل رو پیدا کنید

چی سرچ کنم تو دیوار؟

تو دیوار تا جایی که میدونم آگهی محصول هست نه اینکه مثلا آگهی باشه که کتاباتونو بیارید من کیلویی اینقدر میخرم