2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر عمم با ارشد زبان دار الترجمه داشت و مدارک ترجمه میکرد و زیاااااااد درامد داشت 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
شوهر عمم با ارشد زبان دار الترجمه داشت و مدارک ترجمه میکرد و زیاااااااد درامد داشت 

یعنی مترجمی هم درامدش زیاده 

حدودا چقدر؟؟

کدوم دانشگاه درس خونده

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
درآمدش ساعتی هست والا تا جایی ک میدونم فقط آیلتس برگزار میشه تافل رو هر کی بخواد باید بره دبی امتح ...

اها 

پس چرا بهم کسی نگفته بود😐

یعنی مترجمی هم درامدش زیاده  حدودا چقدر؟؟ کدوم دانشگاه درس خونده

اول معلم بود بعد رفت گمرک کار کرد ب عنوان مترجم بعد سال ۸۴ فکر کنم کنکور ارشد داد و تموم کرد و مجوز دار الترجمه گرفت کارشون خوب بود و درامدش زیاد مثلا وایه هر برگه ک ترجمه میکرد ۸۰ تومن میگرفت دو سال پیش و نمیدونم کدوم دانشگاه درس خوند

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
اول معلم بود بعد رفت گمرک کار کرد ب عنوان مترجم بعد سال ۸۴ فکر کنم کنکور ارشد داد و تموم کرد و مجوز ...

وای من دانشگاهشو میخواممم 

الان من متوجه نشدم توی دانشگاه رشتش چی بوده؟ ادبیات انگلیسی با مترجمی؟

وای من دانشگاهشو میخواممم  الان من متوجه نشدم توی دانشگاه رشتش چی بوده؟ ادبیات انگلیسی با مترج ...

منم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم با دوتاش بشه این کارو شروع کنی

منم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم با دوتاش بشه این کارو شروع کنی

یعنی هیچ فرقی باهم نمیکنن؟؟؟ 

میترسم کلی زحمت و دردسر بکشم بعد اخر درامدش اونجور ک فکر میکنم بالا نباشه😰

اها  پس چرا بهم کسی نگفته بود😐

چی بگم والا...

تازه بهتره اینم بدونی

خیلی ها ب مدرک TTcیه موسسه کفایت

می‌کنند و سریع میرن دنبال تدریس که

پول گیرشون بیاد

و خیلی ها نمیرن دنبال ایتلس   بخاطر اینکه

هر دوسال ی بار باید تمدید کنی