2777
2789

مهمون دارم توی توستر میخوام درست کنم 

زیرش کاغذ روغنی بندازم؟توی اون سینی سیاه ها پهن کنم میخوام

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

بزن گوگل اولینشو درست کن 

عالللی میشه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت پیش برا اولین بار درست کردم خیلی بد شد 

توعم اگه اولین بارته درست نکن 

بیرونی بخر

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

من ی ق خمیرمایه میریزم تو اب ولرم اگ شیر داشته باشم شیرولرم

عمل ک اومد میریزم تو کاسه نمک دو ق روغن میریزم بعد ارد اینقد اضافه میکنم تا خمیر شکل بگیره

بعد یساعت استراحت میدم و لستفاده میکنم

من کاغذ روغنی نمیندازم

سینی چرب میکنم قشنگ ارد میپاشم بعد خمیر پهن میکنم بعد روش سس میزنم پنیر میریزم بعد مواد میریزم پنیر میریزم میذارم بپزه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

ببخش پیام دادم عزیزم 🌺🙏🏼نتونستم تگت کنم خوشحال میشم یه سربزنی خوشت میاد🌺🌺🌺🌺💓💓💓

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

ببخش پیام دادم عزیزم 🌺🙏🏼نتونستم تگت کنم خوشحال میشم یه سربزنی خوشت میاد🌺🌺🌺🌺💓💓💓 فیلمو ع ...

عزیزم عضو کانالت هستم

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!