2777
2789

صدای شنیدن ناله های پیرزن کنار راه پله اتاقم ،ساعت ۴ صبح وقتی خونه تنها بودم و درها هم قفل! 

این تنها اتفاق زندگیمه که نمیتونم دلیلش رو بدونم وگرنه به چیزای ماورای و غیر علمی و عجیب و فلان و بهمان باور ندارم. 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهفته بود یکی از اقواممون (پسرخاله بابام) ک همسایمونم بود مرده بود منم چون جدا ازخانوادم بودن و شاغل بودن وقت نداشتم مراسمش برم

ی شب ساعتای سه از خواب عجیبی ک دیده بودم بیدار شدم اولش خیلی ترسیدم بعدش گفتم خوابه خوابیدم

خواب دیدم تو انباری تاریکشون وایساده بود دوتا تابوت بود یکیش جنازه خودش بود و اون یکی خالی،روکرد بهم گف قراره یکی ب زودی این تو بخوابه

وقتی بیدار شدم خیلی ترسیدم نیم ساعت طول کشید تا ترسم بره ب خودم گفتم چون نتونستی بری ناراحتش بودی بهش فک کردی ک خوابشم دیدی فردا صبش مامانم زنگ زد گف دایی بابات مرده باید بیای زن دایی سراغتو میگرفته،من برگام ریخته بود من حتی نمیدونستم دایی بابام مریضه و ترس برم داشت مطمئنم خواب نبود

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

اینکه یه شب مرغ و خروسامون داد میزدند ما رفتیم ببینیم چی شده خبری نبود اما فرداش گردن خروسم یه سیم بسته شده بود خیلی محکم بسته شده بود انگار آدم بسته .... 

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

وقتی تنهام  صداهایی می‌شنوم   برمیگردم  نگاه  میکنم  میبینم  کسی نیست 

و  از  اتاق  دیگه  صدای  دویدن  می‌شنوم 

البته  دو  سالی  هست  دیگه  نمیشنوم ...یه  بار  با  یکی  محض  خنده  رفتیم  پیش  فا ل گیر  ، تا پامو اتاقش گذاشتم  دچار سر درد شدید  شدم  و حالم  خیلی  بد شد ..خیلی  بد  بود ...بعد متوجه  شدم  جن  داره 

ماها انرژی مون قوی  هست  که  اینطوری میشیم 

خوبه که این تاپیک ظهر زدم 😂

واقعا عجیبه بعضی وقتا اتفاقاتی میفته که از درک خارجه نمیدونی واقعا روح دیدی جن دیدی ولی یه جوری اون خبره رو تو خواب بهم داد ک روز بعدش فقط نیم ساعت هنگ ب دیوار روبروم خیره بودم تا چندشب با چراغ روشن میخوابیدم

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
واقعا عجیبه بعضی وقتا اتفاقاتی میفته که از درک خارجه نمیدونی واقعا روح دیدی جن دیدی ولی یه جوری اون ...

منم خودم زیاد تجربه دارم واقعا حس بدی اینکه ننیشه هیچ توجیهی اورد بدتر