2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم برم صبحانه بخورم برم استادیوم هم پیاده روی هم ثبت نام باشگاه بعدشم بازار

همگی موفق باشین ایشالا مشکلاتون حل بشه 

اعضای اینجا اکثرا خیلی خوبن دوستون دارم 

تو حیاط خواب بودم پتو کشیدم روم 

اومدم نی نی سایت 

کاش افتاب نیاد طرفم تا ۱۰ بخوابم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
به نظرم باهم ی مشاوره برین یکم مشاور باهاش حرف بزنه بلد میشه رابطه درستو 

اصلا با مشاور مخالفه بدجور 

خودشم قبول نداره ک مشکل داره میکه همیشه مقصر تویی 

حتی تست مشاور داد بیارم خونه بزنه پاره کرد ریخت دور

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
این دیگه چه مدلی میگفتی ناسلامتی تو مرد خونه ای

😔😔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اصلا با مشاور مخالفه بدجور  خودشم قبول نداره ک مشکل داره میکه همیشه مقصر تویی  حتی تست م ...

دیدی میترس از واقعیت باید به خودش بیاد حالا دیگه مونده به قدرت و عذت نفس خودت

دیدی میترس از واقعیت باید به خودش بیاد حالا دیگه مونده به قدرت و عذت نفس خودت

اون ک ب خودش نمیاد من خودم بابد برم مشاور یه کاری کنم 

بعد همه دلمو خالی مبکنن میگن تنها بری مشاور فایده نداره پواتو ریختی دور 

وای عزیزم 

😭💔

نه حداقل یاد میگیری چطوری کنترلش کنی

اره مخصوصا ابنکه خشونتش زیاده 

میزنه میشکونه 

الان سه روزه شکسته ها رو برعکس همیشه جمع نکردم از زمین 

😐😐

چندوقته ازداوج کردبن بچه دارین؟

۹ سال ، نه ، بچه نخواست کلا از اول میخواست بعد گفت نه

ولی ته دلش دوس داره از شرایط جامعه میترسه

پروفم الکی زدم بچه