2777
2789
عنوان

بی قرارم بچه ها میخام حرف دلمو بزنم .بیاین به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 103 پست

درکت کردم ته ته ته دلت یه حسی میخواست که مشکل از تو نباشه تا عذاب وجدان حس اینکه شوهرت بخاطر توبچه دار نمیشه رم نداشته باشی ولی غصه نخور عزیزم اتفاقا وقتی نازایی از زن باشه درمان خیلی راحت تره و الان دگ چیزی به نام نازایی وجود نداره،برو یه کلینیک خوب و درمان و شروع کن انشالله  خدا بهت زودتر نی نی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ناراحت شدم برات 

عزیزم امیدوارم از دست نده 

استرس الان سمه برات 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

یعنی ۳۱ سالگیم‌ من باردارم؟

انشالله 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
درکت کردم ته ته ته دلت یه حسی میخواست که مشکل از تو نباشه تا عذاب وجدان حس اینکه شوهرت بخاطر توبچه د ...

دقیقا باریکلا 

تحت درمانم ۲۵ کیلو کم کردم البته یکمی برگشته بخاطر داروهام اصلاح سبک زندگی که خیلی مزخرفه کردم ورزش میکنم

روزی ۹ تا قرص میخورم کلی ازمایش دادم

چی چیکار کنم

عزیزم انشاالله که به زودی مشکلتون حل میشه و دامنتون سبز میشه. ولی حتی اگه خواست خدا خلاف این بود هم دلیلی ندارد همسرتون بخواد از شما جدا بشه و ازدواج مجدد کنه! خیلیا هستن که بچه به فرزندی قبول میکنن و زندگیشونو ادامه میدن. به نظرم اگه خدای نکرده موفق نشدید بچه دار بشید خودتون به همسرتون پیشنهاد بدید که ی بچه بیارید بزرگ کنید و اصن حوری رفتار نکن که همسرت به خودش اجازه بده حرف دیگه ای بزنه! یوقت مثه بعضی خانما جوگیر نشی و به همسرت بگی من بهت حق میدم و اگه میخوای جدا شو و پاسوز من نشو و ... !!! بذارید این واسه همه جا بیفته که بچه دار نشدن دلیل خوبی برای از هم پاشیدن ی زندگی نیست!!!!

ببیین به عنوان کسی ک ۸سال طول کشید تاباردارشم

و الانم دوتا بچه دارم

بهت میگم ک اگر مرد مشکل داشته باشه برای بچه دارسدن کار خیلی سخت تره تا خانوم البته مشکل اساسی نه ی چیز کم مث یکم تحرک اسپرم پایین باشه

اگرم ب این فکر میکنی ک بگه من مشکل ندارم تو داری ک اصلا بهش فکر نکن

و بدون ک بچه دارشدن هیشکی دست خودش نیست و دست خداست و اینکه اگر کسی بدون مشکل بچه دار میشه هنری نداره و کار خاصی نکرده ک بخواد باهاش پز بده بلکه خواست خدا بوده و خودش نقشی نداشته

امیدوارم‌منظورمو تونسته باشم برسونم

دقیقا باریکلا  تحت درمانم ۲۵ کیلو کم کردم البته یکمی برگشته بخاطر داروهام اصلاح سبک زندگی که خ ...

اصلاح سبک عالی قند و شکر و حذف کنی کلی وزن کم میکنی من بهد زایمان اینجوری لاغر شدم.

تا پیتونی وزن کم کن ورزش کن و خودت و تقویت کن.

من پرولاکتین بالا و تنبلی داشتم با قرص کابرگولین و متفورمین به مدت ۶ ماه مصرف باردار شدم.

برو یه کلینیک نازایی خوب آزمایشات و ببر و تحت دمان قرار بگیر درست میشه