2777
2789
عنوان

بی قرارم بچه ها میخام حرف دلمو بزنم .بیاین به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 103 پست
عزیزم انشاالله که به زودی مشکلتون حل میشه و دامنتون سبز میشه. ولی حتی اگه خواست خدا خلاف این بود هم ...

نمیدونم چی بگم

قبل ازمایش همسرم گفت اگه آزو اسپرم بودم هر چی دارم خونه ماشین به اسمت میکنم برو 😭

وای وحشت کردم میگن به در بگو که دیوار بشنوه

شایدم منظوری نداشت ولی به شدت استرس وجودمو گرفت شبا خواب ندارم صبح میخوابم صبح بیدار میشم 

میترسم خواهرم 😔

تیکه های خانواده اش از وقتی یکی از فامیلاشون بچه دار شده شروع شده😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم تو نت حرم امام رضا رو نگاه میکردم نیت کردم بیام نینی سایت برا سه نفر که مشکل دارن متوسل شم به امام رضا که حاجت دلش رو بده دومین نفر تاپیک شما رو دیدم

تعداد آزاد( چندتا که بتونم) به نیت حل شدن مشکل شما برا آقا امام رضا صلوات میفرستم و از ته دلم می‌خوام که مشکلت حل بشه 

انشالله حاجت دلت روا بشه ❤️❤️❤️

اصلاح سبک عالی قند و شکر و حذف کنی کلی وزن کم میکنی من بهد زایمان اینجوری لاغر شدم. تا پیتونی وزن ک ...

اره تحت درمانم فردا هم سونو دارم باز 

منم همینارو میخورم

ضخامت اندومترم خیلی خیلی خیلی کمه

ان شالله به حق همین بانگ حق الله و اکبر  تا سال دیگه محرم ،بغلت یه اولاد صالح و سالم باشه ،برای ...

الهی آمین یا رب العالمین

ممنونم از دعای خوبت عزیزم اسم امام رضا و امام حسین اومد دلم شکست

خدایا خودت کمکمون کن هوامونو داشته باش😭😭😭😭😭

نمیدونم چی بگم قبل ازمایش همسرم گفت اگه آزو اسپرم بودم هر چی دارم خونه ماشین به اسمت میکنم برو 😭 ...

حق داری عزیزم منم حتی شما بودن حساس میشدم اما نگران نباش قشنگم، خدا بزرگه. منم واست آیت الکرسی خوندم انشاالله مشکلت حل شه. کاش وقتی شوهرت این حرفو زد بهش میگفتی عزیزم این چه حرفیه؟! اولا که الان علم پیشرفت کرده و جای نگرانی نیست، دوما مگه من تورو بخاطر بچه میخوام؟! من تورو دوست دارم چه با بچه چه بی بچه و اینقدر بی وجدان نیستم که اگه خدای ناکرده مشکلی داشته باشی تنهات بذارم و برم!!! زندگی هزار تا بالا پایین داره شاید اینم ی امتحان باشه، من و تو که نباید پشت همو خالی کنیم و من تا آخرش کنارتم چون تو واسم از بچه مهم تری . اینجوری هم شوهرت کیف میکرد که اینقدر واسش ارزش قائلی و علاقش بهت بیشتر میشد و هم اینکه حتی اگه دیگرون هم بهش همچین پیشنهادی بدن، شوهرت روش نمیشه بخواد همچین حرفی بهت بزنه چون با یادآوری حرفای شما ، شرمنده میشه و به خودش اجازه نمیده همچین حرفیو به زبون بیاره، البته اگه انسان باشه!

تنبلی و مشکلات رحمی  تا اینجا البته هنوز بقیه ازمایشات مونده

توکل کن بخدا و ایتکه عزیزم تنبلی داری ورزش کن هرروز برو باشگاه ورزشی ک ضربان قلبت بره بالا

خیلی خیلی موثره برا تخمداتها درکنار درمان

بعدشم باتنبلی شدید فامبلمون ناخواستهدباردارشد تنبلی تازایی نمیاره مطلقا

داشتم تو نت حرم امام رضا رو نگاه میکردم نیت کردم بیام نینی سایت برا سه نفر که مشکل دارن متوسل شم به ...

قربونت برم معلومه دلت پاکه، اگه تونستی به نیت رفع مشکل زندگیم و حفظ آبروم و رو شدن دست اونی که بهمون تهمت دروغ زده، ی صلوات هم واسه من بفرست، الهی خدا خیرت بده