2777
2789
عنوان

بلیط بلیط قطارکمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 49 پست
نه اونام از سایت میخرن دیگه  خریدنی همیشه از سایت خود رجا یا علی بابا چک کنید  مثلا اگر ...

تهران به مشهد و برعکسیم 

دستتون درد نکنه وقت گذاشتید

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
بله ولی کنسلی گیرمیاد در حد یکی دونفر ما تعدادمون بیشتر بود و نشد

اره تعداد بالا بخوای بری حواست باید به همون بازه 15 روزه باشه 

لعنتی زود پر میشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران به مشهد و برعکسیم   دستتون درد نکنه وقت گذاشتید

اینجوریم باز زنجان به مشهد و قزوین به مشهد و تبریز به مشهدم چک کنید اگر تهران تموم شد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تهران می ایستند؟

اره عزیزم تهران وایمیسن 

ما بلیط رفت به مشهد و گرفتیم واسه برگشت موندیم 17 مرداد ناموجوده موندم چی کنم

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
بعد ما۳تابزرگسالیم یک پسرم ۸سالشه گزینه کوپه دربست هم بزنم؟

ببین بستگی داره قطارت چند نفری باشه 

منو همسرم دو سال قبل دو نفر بودیم کوپه در بست گرفتیم بلیط یه کوپه برامون کمتر در اومد ولی مثلا یه قطارایی 4 تا صندلی داره اونا دیگه خب بزنی کوپه در بست دیگه همون تعداد بهت میدن 

ولی کوپه شیش تایی باشه هزینه اون دونفر دیگه رو یکم کمتر ولی ازت میگیرن 

ببین بستگی داره قطارت چند نفری باشه  منو همسرم دو سال قبل دو نفر بودیم کوپه در بست گرفتیم بلیط ...

بن ریل چهار تخته هارو میخوام برای ۴نفر .. بهتره دربست بزنم؟

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
ما بلیط رفت به مشهد و گرفتیم واسه برگشت موندیم 17 مرداد ناموجوده موندم چی کنم

ببین 17 مرداد بلیطاش هنوز نیومده از اول مرداد هرروز چک کن اومد سریع بخر