2777
2789
عنوان

بلیط بلیط قطارکمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بن ریل چهار تخته هارو میخوام برای ۴نفر .. بهتره دربست بزنم؟

اره همون در بست بزن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سایت باز نشده باز شه حتما هست

انشاالله که گیر بیاد، بلیط هواپیما رو هم چک کنین، یهو ارزون پیدا میشه

من امشب سیستمی خریدم برای بچه های زیر ۱۲سال رو نصف قیمت زد، پرواز اکونومی برای بچه های زیر ۱۲سال کامل حساب میشه

ببین 17 مرداد بلیطاش هنوز نیومده از اول مرداد هرروز چک کن اومد سریع بخر 

ممنون عزیزم حتما چک میکنم

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
انشاالله که گیر بیاد، بلیط هواپیما رو هم چک کنین، یهو ارزون پیدا میشه من امشب سیستمی خریدم برای بچه ...

مممنونم ازتون . موفق باشید همیشه ... به امید خدا

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

بچه ها راستی تا رسیدین غذای حرمم رزرو کنید برید بخورید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها راستی تا رسیدین غذای حرمم رزرو کنید برید بخورید 

انقدر شلوغه بعیده به ماها برسه😄چندین سال پیش تاثبت نام میکردیم اس ام اسش میامد من چند باریه که میرم اصلا اطلاع نمیدن

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
 انقدر شلوغه بعیده به ماها برسه😄چندین سال پیش تاثبت نام میکردیم اس ام اسش میامد من چند باریه ک ...

چرا بابا الانه ثبت نام میکنی بعد دو روز نوبتت میشه منتها باید داخل خود مشهد ثبت نام کنی لوکیشنتو روشن کنی یه برنامه داره با اون ثبت نام کنی و تایمشم همیشه دو روز بعد میوفته مثلا اگر دو شنبه صبح 8 ثبت نام کنی چهارشنبه شام نوبتت میشه و میری و تو همون حرم غذا خوریش همونجا میخوری 

ما دوسال قبل که رفتیم حرم اصلا باورم نمیشد دو بار غذای حرم قسمتم شد یه بار با فیش یه غریبه شانسی رفتیم اون خیلی بیشتر بهم چسبید چون از زیر زمین که در اومدیم یه نفر جلومونو گرفت گفت گشنتونه غذا خوردین؟ ماهم داشتیم میرفتیم رستوران 😄بعد گفتیم نه بعد گفت من فیش دارم بریم بخوریم یعنی من اینقدر حال کردمااااا 

ما سفر ماه عسلمونم بود تا رسیدیمم صدا نقاره خونه اومد و خیلی اصلا حال عجیب غریبی داشت این سری اخر رفتم