2777
2789
قیامت بشه که چی بشه؟

ک انسان ب جاودانگی برسه..

جدا از هرچیزی..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خوشبحال خارجیا یه طوری زندگی میکنن و لذت میبرن ک انگار میدونن بعد مرگ همچی تمومه،

منم ی وقتا فکر میکنم همه این حرفا دروغه بعد مرگ هیچی نیست و خاموشیه

به قیامت و برزخ  شاید اعتقاد داشته باشم  ولی بهشت و جهنم پوچه

چون بهشت و جهنم رو برای ما اشتباه تعریف کردن..

برای همین باعث میشه فکنیم وجودنداره حتی..

تصور تو از بهشت و جهنم چیه؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
چون بهشت و جهنم رو برای ما اشتباه تعریف کردن.. برای همین باعث میشه فکنیم وجودنداره حتی.. تصور ت ...

تصویر خاصی ندارم به نظرم این حرفاشون بوی سیاست میده اصلا کار به مرگ من و شما ندارن با جهنم بهشت مارو کنترل کردن فقط 

اصلا چرا خدا انسان رو خلق کرد ؟ هیچکدوم به خواست خودمون  نمیایم حالا هم که اومدیم اخرش میمیریم نمیدونیم چقدر خوبیم و چقدر بد اصلا معلوم نیست چی میخواد بشه بعد از مرگ

ببین این اعتقاد منه  نیگا ما همه از اتم و مولکول ساخته شدیم و همینا واکنشهایی ک میدن و ساختاری ...

این دیدگاه جالبیه..

ولی شکل گیری انسان نمیتونه اینجوری باشه..

انسان از اتم و ملکول ساخته نشده..!!

انسان از روح ساخته شده..و برای روح قالبی از جنس جسم درست میکنن و اون روح رو درِش قرار میدن..این جسم از خاک تشکیل شده..و وقتی ک ما میمیریم در واقع این جسمِ ما هست ک از بین میره و یا بهتره بگم ب طبیعت میپیونده جسم تشکیل دهنده ی ما نیست.بلکه روح تشکیل دهتده ی ماست..

ما تا وقتی زنده ایم احساس داریم..یعنی تا وقتی ک روح در جسمِ ما حضورداشته باشه..مثلا تا زمانیکه زنده ایم اگر کسی ما رو باچیزی بسوزونه میتونیم احساسش کنیم اما ب محض اینکه بمیریم و روح از جسممون خارج بشه دیگ احساسی وجودنداره..

پس اونچیزی ک تشکیل دهتده ی بشر هس روحه ن جسم.. و اونچیزیکه تمام میشه و یا ب طبیعت برمیگرده جسم هست..و ما جسم نیستیم ک بتونیم بگیم دوباره ب طبیعت برمیگردیم..

ما روح هستیم..

و روح وقتی ک خارج میشه باید در جایگاهِ خودش قرار بگیره و چون ماده نیست نمیتونه در این دنیا ب شکل دیگه ای بروز کنه..

جسم ماده هس و در دنیای مادی باقی میمونه..

اما روح ماده نیس و ب دنیای غیر مادی برمیگرده و در اونجا جاودانه میشه..

این دیدگاه جالبیه.. ولی شکل گیری انسان نمیتونه اینجوری باشه.. انسان از اتم و ملکول ساخته نشده.. ...

این دیدگاه رو زیاد شنیدم و هرکسی مختاره با طرز فکر خودش مسائل رو تحلیل کنه 

احساس درد و اینا همه از نظر پزشکی و علمی قابل توضیح هستن 

و همین طور این ک چرا بعد مرگ بدن کارایی قبلش رو نداره 

پس با این حساب من ترجیحم ب اعتماد ب علوم تجربی هست 

تا علوم فلسفی و عرفانی 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
تصویر خاصی ندارم به نظرم این حرفاشون بوی سیاست میده اصلا کار به مرگ من و شما ندارن با جهنم بهشت مارو ...

این همونچیزیه ک باعث میشه ما هیچوق نتونیم بدونیم بهشت و جهنم واقعا چی هستن..

بهشت جای سرسبز و فلان و ایناس؟؟؟

و جهنم مثلا اتش و سوزوندن و هیزم..؟؟؟؟

اینا خودِ خوداشتباهه..

مگ توی اون دنیا جسمی وجود داره ک بشه سوزوندش؟؟؟

و برای بهشت مگ اون دنیا ماده داره ک بهشت دشت و چمن باشه؟..

تعریف بهشت و جهنم چیز دیگه ایِ..

ولی......

پیامی از توضیح؟ نیس ک..نمیبینم هرچقد بروز میکنم..

نه پرسیدن تناسخ چیه 

گفتم مقوله مفصلیه و توضیحت طولانیه 

پیشنهاد کردم که انیمیشن the egg رو ببین چون توصیف ساده و روونی داره و تو تایم کوتاه توضیحش میده..‌

و اما درمورد اینکه باهم عقایدمو به چالش بکشیم موافقم و باحاله 

راستش من به خدا اعتقاد دارم و به امام علی هم اعتقاد دارم بعنوان یه اندیشمند 

ولی فکر میکنم تا حد زیادی عقاید الان ما درگیر جهله..

دیدگاه تناسخ تو تمام ادیان وجود داره ، زندگی پس از مرگ و بقا و جاودانگی در تمام ادیان وجود داره و من فکر میکنم بخش زیادی از مشتقات ساختگی مردم طی این سالیان طولانی راجع به جزا و پاداش زندگی پس از مرگ و بهشت و جهنم غیر واقعی و بدون منطقه.. پس در هر دینی کم و بیش عقاید خرافه وجود داره

فکر میکنم این درست و منطقی تره که روح انسان از روح خدایی نشات میگیره و چندین بار در چندین کالبد زندگی میکنه تا به کمال برسه...

یه دیدگاهی که جدا از ادیان مختلف و تناسخ و این داستانا وجود داره ، روح و جسد رو بررسی میکنه اینه که خدا به اون شکلی که ما متصوریم وجود نداره 

خدا در واقع تو ذهن ماست ، ما حد نهایی و کمال هر چیزی رو خدا در نظر میگیریم و توی این دیدگاه هم انسان [ یا روح ] به زمین میاد و تجربه میکنه و هر چقد بیشتر به کمال نزدیک بشه و بتونه به حد نهایی نزدیک بشه به خدا نزدیکتر میشه 

و اگر به حدی به کمال برسه که بتونه حد نهایی باشه به درجه خدایی میرسه [ که غیر ممکنه ] ، در هر صورت توی این دیدگاه هم انسان به زمین میاد برای تجربه و رسیدن به درجات عالیه و کمال و این هم مفهوم تناسخه.

اگرم نگرش تحربی داشته باشیم و صرف نظر از روح فنا و بقا جسم رو در نظر بگیریم باز هم منطقیه ، جسدی که توی زمین دفن میشه به زمین بر میگرده و زمین به انسان برکت و انرژی میده - باز هم بنظرم این نوعی از بقاست 

کلا همه ادیان دارن این قضیه رو تایید میکنن ولی توی مفاهیم ثانویه مثل بهشت و جهنم و اینا متفاوتن که با توجه به سناریوهایی توی این سالها برای ما راجع به بهشت و جهنم تعریف کردن بنظرم منطقی نیست و تو بهترین حالت تا حد زیادی تحریف شدس

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙
این دیدگاه رو زیاد شنیدم و هرکسی مختاره با طرز فکر خودش مسائل رو تحلیل کنه  احساس درد و اینا ه ...

بله قطعا!!
همه در طرز تفکرشون مختارن..
و من همون
صفحه ی اول اولین پستمو در قالب تحمیل نکردن گزاشتم (اگر دوست داشتید بخونید..)

و اما در مورد ادامه ی صحبتتون..
احساس درد و غیره همه از نظرپزشکی قابل توضیح هستن و این بحثِ من نیس..
معلومه ک قابل توضیح هستن..
قابل توضیح نبودنه احساس درد اون علامت سوالی ک در بحث دنبالش هستیم نیست..
علامت سوال چیز دیگه ایِ..و مربوط ب بحث دیگه ای..

و مسئله ی بعدی اینکه وقتی از اون دنیا و انسان و اتم و غیره صحبت میکنیم ب ناچار از علوم تجربی رد و ب علوم فلسفی میرسیم..
چرا ک من نمتونم درس ریاضیات رو از طریق درس ادبیات جواب بدم..

منظورم اینه ک هر بحثی علم خاص خودشو میطلبه..
و برای هر بحثی نمیشه تنها ب یک علم تکیه کرد..

نه پرسیدن تناسخ چیه  گفتم مقوله مفصلیه و توضیحت طولانیه  پیشنهاد کردم که انیمیشن the egg ...

اون قسمتی ک گفتید عقاید ما دچار جهله رو خیلی قبول دارم..

اینقدر ک باعث شده تعریف و تفسیرمون از واقعیتهای اصلی ن تنها فاصله بگیرن ک کلا تغییر پیدا کنن..

اما در مورد تناسخ..

اگر دیدگاه ب کمال رسیدن رو بخایم بررسی کنیم انسان نمیتونه هربار از جسمی ب جسم دیگه منتقل بشه تا نهایتن ب کمال برسه..چون در اینصورت خودِ واقعیه هیچ کسی ب کمال نرسیده..

در واقع ب کمال رسیدنِ هرکسی منحصر ب خودش هست..

ب کمال رسیدن در برخوردِ من((اعمال من))با طبیعت((زندگی)) هست..پس منحصرا ب عهده ی خودم هست..و نمتونم اونو در کالبد دیگری جستجو کنم و ب کمال برسونمش..

و اینجاست ک بهشت و جهنم تعریف میشن..ک در واقع من خودمو ب کمال رسوندم یا ن..

من اگر در برخوردم با طبیعت عاری از قانون شکنی باشم طبیعتا ب کمال میرسم و ب اون جاییکه ازش خارج شدم برمیگردم((ب روح خدا))و اگر ن از اون روح جدا میشم 

و این برگشت من ب اون روحِ اصلی (روحی ک در بدوِ ورودم ب خلقت،، از خدا در من دمیده شده))همون کمال هست..

و این با تناسخ در تضاد هست..