نه پرسیدن تناسخ چیه
گفتم مقوله مفصلیه و توضیحت طولانیه
پیشنهاد کردم که انیمیشن the egg رو ببین چون توصیف ساده و روونی داره و تو تایم کوتاه توضیحش میده..
و اما درمورد اینکه باهم عقایدمو به چالش بکشیم موافقم و باحاله
راستش من به خدا اعتقاد دارم و به امام علی هم اعتقاد دارم بعنوان یه اندیشمند
ولی فکر میکنم تا حد زیادی عقاید الان ما درگیر جهله..
دیدگاه تناسخ تو تمام ادیان وجود داره ، زندگی پس از مرگ و بقا و جاودانگی در تمام ادیان وجود داره و من فکر میکنم بخش زیادی از مشتقات ساختگی مردم طی این سالیان طولانی راجع به جزا و پاداش زندگی پس از مرگ و بهشت و جهنم غیر واقعی و بدون منطقه.. پس در هر دینی کم و بیش عقاید خرافه وجود داره
فکر میکنم این درست و منطقی تره که روح انسان از روح خدایی نشات میگیره و چندین بار در چندین کالبد زندگی میکنه تا به کمال برسه...
یه دیدگاهی که جدا از ادیان مختلف و تناسخ و این داستانا وجود داره ، روح و جسد رو بررسی میکنه اینه که خدا به اون شکلی که ما متصوریم وجود نداره
خدا در واقع تو ذهن ماست ، ما حد نهایی و کمال هر چیزی رو خدا در نظر میگیریم و توی این دیدگاه هم انسان [ یا روح ] به زمین میاد و تجربه میکنه و هر چقد بیشتر به کمال نزدیک بشه و بتونه به حد نهایی نزدیک بشه به خدا نزدیکتر میشه
و اگر به حدی به کمال برسه که بتونه حد نهایی باشه به درجه خدایی میرسه [ که غیر ممکنه ] ، در هر صورت توی این دیدگاه هم انسان به زمین میاد برای تجربه و رسیدن به درجات عالیه و کمال و این هم مفهوم تناسخه.
اگرم نگرش تحربی داشته باشیم و صرف نظر از روح فنا و بقا جسم رو در نظر بگیریم باز هم منطقیه ، جسدی که توی زمین دفن میشه به زمین بر میگرده و زمین به انسان برکت و انرژی میده - باز هم بنظرم این نوعی از بقاست
کلا همه ادیان دارن این قضیه رو تایید میکنن ولی توی مفاهیم ثانویه مثل بهشت و جهنم و اینا متفاوتن که با توجه به سناریوهایی توی این سالها برای ما راجع به بهشت و جهنم تعریف کردن بنظرم منطقی نیست و تو بهترین حالت تا حد زیادی تحریف شدس