2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاید باهم منطقی و قشنگ تبادل نظر کنیم..

اونا ک میگن تناسخ

یا اونا ک میگن وارد چرخه طبیعت میشیم..

یا اون افرادی ک نظرشون اینه ک ب شکل خاک گاز و غیره در میایم..

بیاید باهم بحث علمی کنیم..ولی قبلش بهمدیگ قول بدیم ک اگر هرکدوممون در هر نقطه ای قانع شد بپزیریم و بگیم ک قانع شدیم و چیزیو ب هم تحمیل نکنیم..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
هیچ وقت نمیشه برشون گردوند؟

پیامی که این پایین گذاشتم رو بخون و توعم این انیمیشن رو بیین.

لزومی برای برگشت وجود نداره..

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙
نمیدونم ولی میدونم هرجا بریم از اینجا بهتره

خوبی ثودک جون؟ 

قربونت برم خوبی؟ 

منو شاید یادت نیاد ولی تو یکی از تاپیکات درباره سوره ضحی بود با هم حرف زدیم

قلبم انشالله ب خواسته هات برسی😍

خیلی مفصله ولی سرچ کن تو گوگل انیمیشن the egg خیلی ساده توضیح داده  هفت دیقه تایمشه.... اونو ب ...

من میدونم تناسخ چیه..

پایین کامنت گزاشتم اونو اگ دوس داشتی بخون..

میخاستم باهم طرز تفکراتمونو ب چالش بکشیم 

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
قیامت بشه که چی بشه؟

هرکس  نتجیه  کاراشو  میبینه  حساب کتاب میشه.   اگه  اندازه  نثقال  خوبی کردی یا بدی  نتیجشو  میگیری.    مگه میشه این دنیا  بی هدف  باشه  این همه  ظلم بشه  و  دنیایی نباشه  واسه  نتیجه  کاراش  تقاص  کاراش  

😔

میتونی مثال بزنی؟

ببین این اعتقاد منه 

نیگا ما همه از اتم و مولکول ساخته شدیم و همینا واکنشهایی ک میدن و ساختاری ک ایجاد کردن باعث شدن ک من الان ب عنوان ی ادم اینجا باشم 

وقتی میمیرم مولکولای بدنم شاید نتونن دیگ ساختار انسان رو بسازن ولی من از بین نرفتم فقط اتم و مولکولام میان ب شکل گوناگون وارد چرخه طبیعت میشن مثلا وقتی خاکم کنن اگ ی گیاه روی نقطه ای ک تجزیه میشم رشد کنه میتونه از نیتروژنام استفاده کنه و در واقع نیتروژن های بدن من ب عنوان جزئی از ساختار اون گیاه ب زندگیشون  ادامه میدن 

حتی مورچه هایی ک میخورننم در واقع اتمای من جزئی از اونا میشن یا انگلا 

پس زندگی من ب عنوان ی انسان شاید تموم شده باشه ولی تو چرخه های مختلف طبیعی وارد میشه 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
پیام پایینیم رو بخون در جواب اون کاربر..

پیامی از توضیح؟

نیس ک..نمیبینم هرچقد بروز میکنم..

من میدونم تناسخ چیه.. پایین کامنت گزاشتم اونو اگ دوس داشتی بخون.. میخاستم باهم طرز تفکراتمونو ب چا ...

اره رفتم دیدم عزیزم..

جانم 

چی بگم 

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙
خوبی ثودک جون؟  قربونت برم خوبی؟  منو شاید یادت نیاد ولی تو یکی از تاپیکات درباره سوره ض ...

سلام عزیزدلم قربونت خوبم شما خوبی عزیزم

ممنونم از محبتت ان شاءالله شماهم به آرزوهای قشنگت برسی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹