2777
2789

سلام

کنجد

قیمتو نمیدونم اما ارزان نیس

ولی می ارزه واسه سلامتی هزینه کنی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه روغن زیتون اصل گیرت بیاد و کنجد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سرخکن بدون روغن بگیهمه روغنا بدی های خودشونو دارن

مام از روغن افتاب گردان هر مدلی باشع میخریم چون همش مثل همه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

روغن افتابگردان یا ذرت طبیعی بخر بعضی روغن گیری ها جلوی چشمت میکشن

از روغن گیری های معتبر بخر

ولی بهترین روغن ارده کنجده؛ کیبویی ۲۵۰ تا ۳۰۰ میخرم

اون دوتا بالایی ارزون تره

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

اگه روغن آفتاب گردان بخوای لادن از همشون بهتره 

ولی روغن کنجد برای سلامتی بهترینه والبته خیلی گرون 

من تا حالا یه بارم نتونستم بخرمش 😅💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲