2777
2789
خیلی ممنونم  کندر خوراکی از کجا میتونم تهیه کنم گلم

عزمزم از عطاری ها میتونی

www.abadissalamat.ir  این هم آدرس داروخانه ی طبیب خیراندیش هست

یک دانشجوی پزشکی که طب نوین و طب سنتی را باهم جلو می‌برد....خدایا به امید خودت
والا من به خاطر توصیه ی نکرده هی دارم توبیخ میشوم من کی گفتم همه بخورند  که شما من را یک بیوترو ...

ببین شما که دانشجو پزشکی هستید همون علم پزشکی منع کرده خوردن مواد شیرین رو حتی قند طبیعی زمان گرسنگی و ناشتا بودن

من در مورد اعتقادات با شما حرف نمیزنم در مورد بدیهیات علم پزشکی با شما صحبت می کنم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان. این داروی جامع امام رضا و مرزنجوش که میگن چجوریه؟ خوبه؟ 

عزمزم اونها طب اسلامی اند من سر رشته ای ندارم 

کم کاری میتواند به سه علت باشد ۱-غم و اندوه و مشکلات عصبی

۲-نزله مغزی

۳-مصرف سردی ها

ببین شما که دانشجو پزشکی هستید همون علم پزشکی منع کرده خوردن مواد شیرین رو حتی قند طبیعی زمان گرسنگی ...

عزیزم آقای هاریسون از چاپ کتاب های آقای هاریسون پدر طب کلاسیک ۷۵ سال می‌گذرد و در این ۷۵ سال ۱۹۷۲۵ بار کتاب هایش ویرایش شده است 

چیزی را طب نوین ۴ سال پیش بهش رسیده را خودشون اصلاح می‌کنند و می‌گویند که اشتباه بوده این بحث شما هم همینه 

من ۶ ماهی یکبار چکاپ عمومی میروم میدهم و قندم از ۸۳ بالا تر هیچ وقت نیامده

بدیهیات پزشکی هر چند سال یکبار دارند نقض می‌شوند و این ماها هستیم که هی باید کلاس های بازآموزی حتی بعد از ده‌ها سال از گذشت فارغ التحصیلی برویم تا ببینیم از این به بعد دستور عمل های درمانی جدید چیست

برای یکی مثل من که نوشابه و دلستر و چایی را برخود حرام کردم خوردن روزانه عسل آنهم به شکل های مختلف نه تنها آسیب زا نیست بلکه باعث شده از لحاظ بدنی سالم ترین باشم