2777
2789

عزیزان. اینجا من خیلی میبینم که میان ویژگی های خواستگار یا نامزد یا دوست پسرشون رو می گن بعد میپرسند که باهاش ازدواج کنیم یا نه.

به عنوان کسی که یک دوره ی کوتاه مشاوره مذهبی گذروندم. یه سری نکات رو به خواهرهای گلم بگم.

به هیچ وجه با آدم بی نماز ازدواج نکنید.( آنهایی که ازدواج کردند و همسرشان بی نمازهست مخاطب من نیستند.)

با آدم مشروب خوار ازدواج نکنید.

با فرد بدهن ازدواج نکنید( مثلاً هنگام رانندگی می‌بینید به راننده ی بغلی فحش رکیک می ده)

با فرد خسیس ازدواج نکنید( راههایی برای امتحان در زمان خواستگاری وجود داره)

با آدم شکاک ازدواج نکنید( نگید چون عاشقمه شک داره بهم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دوره ی آشنایی با نظارت پدر و مادر داشته باشید.سریع عقد نکنید. دوره آشنایی خیلی هم نباید طولانی باشه. مثلاً دو الی سه ماه.

می تونی همراه خانواده ها مسافرت داخل شهر کوتاه مدت ترتیب بدید تا خسیس بودن یا بد دهن بودن رو تست کنید. 

عزیزان دخترهای گل بدونیددوستی با جنس مخالف بدون اطلاع خانواده در نهایت شما متضررید. پس سریع چارچوب دار کنید و به اطلاع خانواده برسونید. تا زمینه رو برای ازدواج شما فراهم کنند.

خانواده طرف بسیار مهمه. نگید من با پسرشون زندگی می کنم. اصلا این طور نیست. باید حداقل های تشابه فرهنگی رو با خانواده طرف داشته باشید. از نظر مذهبی فرهنگی حتی بعضاً سیاسی باید یک شباهت های بین دو طرف باشه‌

از استقلال عاطفی پسر مطمین بشید که وابسته به پدر و مادر نباشه ولی بی ادب و نمک نشناسی هم نسبت به خانواده اش نباشه. چون کسی که قدر زحمات پدر و مادر و نمی دونه حتما نسبت به شما هم قدر شناس نخواهد بود.

مرد باید اهل کار و تلاش باشه مهم نیست الان که به خواستگاری شما اومده خانه یا ماشین داره یا نه. بلکه مهم این هست که کاری باشد و تنبل نباشد( ازپدرتون در این مورد راهنمایی بگیرید.)

از نظر پایبندی به شریعت کفو همدیگه باشید. این طور نشه یکی ماه محرم بخواد بره هیئت اون یکی مخالف باشه. ماه رمضون یکی روزه بگیره یکی روزه خواری کنه.یکی معتقد به حجاب باشه یکی نباشه.