2777
2789
عنوان

دیروز عصر روحم از بدنم خارج شد....کسی میدونه چرا اینجوری شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 89 پست

تو خونه ات صوت قرآن و اذان با صدای پلند پخش کن و حتما حرز امام جواد (ع) برای هر سه تاتون بگیر البته از ی جای مطمئن که هم اصل باشه هم نمازشم برات بخونن وگرنه تاثیری نداره

هفته ای یبار هم سرکه بجوشون

خودتم قرآن بخون حتی اگه شده روزی یه صفحه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

منم یکبار این اتفاق افتاد برام خواب بودم روحم نشسته بود بالا سرم در حد ۵ ثانیه بعد بیدار شدم خیلی ترسیده بودم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من نترسیدم

وقتی بیدار شدم ترسیدم اون موقعی که خودم بالا سر خودم نشسته بودم اصلا ترسناک نبود

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
وقتی بیدار شدم ترسیدم اون موقعی که خودم بالا سر خودم نشسته بودم اصلا ترسناک نبود

من بیدارشدم اصلا نترسیدم،چطور بگم یه حس خوب داشتم انگار اصلا ترس تو وجودم نیست