2777
2789
عنوان

دیروز عصر روحم از بدنم خارج شد....کسی میدونه چرا اینجوری شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 89 پست
اجنه اس یعنی؟

اول فکر کردم فلج خوابه ولی اینکه گفتی میبینمش بهم میخنده تنها حدسی ک داشتم همین بود

به علاوه چیزایی که گفتم تابلو آیه های قرآن هم نصب کن به دیوار خونه ات مثلا تو آشپزخونه یکی اتاق خواب یکی پذیرایی یکی

اگه کسی هم سراغ داری یه دعا بگیر برا دفعشون

و اینکه مهره آبی یا همون چشم نذر اگه هرشکلی شو توی خونه داری دیگه استفاده نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی ترسناکه روحت ببینی برو به یکی بگوکه بلد باشه من خیلی نگران شدم لطفا برو با یکی صحبت کن  ...

😁😁نمیدونم کجا برم به کی بگم...مامانم میگه کم خونی😬🙄

ولی من میدونم ربطی به اینا نداره من تمام صدا ها روهم میشنوم وقای روحم جدا ازبدنمه

اول فکر کردم فلج خوابه ولی اینکه گفتی میبینمش بهم میخنده تنها حدسی ک داشتم همین بود به علاوه چیزایی ...

چی بگم...نه ندارم‌مهره ابی،ممنون حتما اینکارو میکنم

یا دچار فلج خواب شدی یا داروی خاصی رو شروع کردی و یا یه داروی خاص رو قطع کردی. ممکنه به خاطر تغییرات هورمونی شدید هم باشه .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)