اول اینکه من چندسال پیش دندونا جلوم شکسته بودم رفتم پرش کردم بعد الان چند روزه انقد عذاب آور درد میکنه و جاش تغییر کرده که احتمال عفونت دادن یا یچیز بدتر تا یه عکس تخصصی برم بگیرم ازونور معدم شدید بهم ریخته پیرم کرده انقد حالت تهوع دارم هیچیم کلا نخوردم هم بخاطر معدم هم دندونم بعد پریود زودموقع شدم من کلا کم خونریزی دارم ایندفعه خونریزی اینم زیاده بعد ده روزه دست من موقع آشپزی خورد به شعله آتیش سوخته و هم درد میکنه هم زشت شده از طرفیم از چهارشنبه امتحانای ترم شروع میشه و من هم غیبت کردم مدرسه بخاطر حالم هم نتونستم مرور کنم آصلا و خیلی از برنامه عقبم فیزیک جزوه و مطالب همه رو هم مونده فرجه هم کم ازونور باید برای المپیاد بخونم که اونم تو آمتحانا افتاده باید آهنگ پیانومو تمرین کنم و استرس بیخود همش دارم پیش استاد جدیدم چون تا حالا استاد مرد نداشتم و هی دستام میلرزه و بد میزنم
سر چندتا درس تخصصی هم بشدت اعصابم خورده انقد که بیخود از منه خاک بر سر نمره کم شده و انقد که بعضیاشون بد صحیح کردن تازه فضای کلاس رقابتیه و همه تقلب میکنن من تقلبم کلا نمیکنم بعد مثلا یکی از درسا نمره منی که امتحانم شدم ۱۸ و نمره اونی که شد ۱۵ رو یکی رد کرده مستمرا تازه من مثبت هم داشتم از قبل
احساس اضافی بودن هم دارم همیشه
تو مدرسه هیچ دوست مشخصی ندارم و بچها رفتارشون سرده و با هیچکس حرف نمیزنم بیرون نمیرم
تو خونه هم خیلی بخاطر درسام از اتاق نمیام بیرون ولی اصلا درک نمیشم
دوست صمیمی تنها دوست صمیمیم پارسال باهاش کات کردم چون رفتارش خیلی سرد شده بود و همش من میکشوندمش
علاوه بر اینا یازدهمم باید مشاوره بگیرم کلاس برم میخواستم ماز ثبت نام کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم حتی وقت درس خوندنم کم میارم به اینا اصلا نمیرسم فکر کنم
یه آنلاین شاپ قرار بود راه بندازم خیلیم خوب پیش میرفت و کارش جدید بود و متفاوت ولی وقت ندارم
بین دو راهی کنکور ریاضی و هنر موندم با اینکه تیزهوشانم ولی میخوام کنکور هنر بدم ولی وقت نمیکنم هم دانشگاه خوب هنر بیارم هم دانشگاه خوب ریاضی خب من تو یکیشم موندم تازه برای هنر باید کلاس طراحی تخصصی حداقل برم آیپد میخوام باید نقاشی دیجیتال کار کنم سه ساله میخوام پیانو بخرم هر بار من اقدام میکنم گرون تر میشه
معدلمو دارم بیخودی خراب میکنم امسال بدشانس ترین شدم تو نمره گرفتن زیاد میخونم همه هم بلدم این تمرکز ببخشید شخ.می من گند میزنه به همچی سر مسسسسسسسسخره ترین چیزای ممکن نمره م اومده پایین
هوش اجتماعی پایینی دارم حس میکنم نمیتونم جلوی همه آدما خودمونی و فان باشم دست پاچلفتئ و اسکل بنظر میام این برای پاتخته رفتن و کنسرت پیانو هم تاثیر گذاشته کاری که پیش خودم عالی انجام میدم جلو جمعیت خراب میکنم
کم خوابی دارم وقت نمیکنم بخوابم برنامه زیاده زمانم کمه دلم آرامش و استراحت میخواد کاش زمان وایسه ولی نمیشه و باید مدام بدوم و حال جسمی و روحیمم بدتر شه
خیلی وقتا پشیمونم ازینکه اومدم ریاضی
همچنان حالت تهوع دارم و پاییز مضخرفه و دلار بالاس و آیندم نامعلوم و نمیدونم اصن زبان جدی بخونم مهاجرت کنم یا نه
حال خوشی ندارم