2777
2789

سلام به دوستان عزیز نی نی سایت.

میخواستم بپرسم برای کسی که حدود۳۴سالشه و یک ساله مرتب کاره آرایشگری زنانه در همه ی شاخه ها انجام میده.زبان انگلیسی در حدا متوسط بلده.آیا میتونه در کشور دبی کار پیدا کنه و میتونه زندگی خودشو اداره کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا دقیق تر راهنمایی کنید ممنون

من اطلاعات زیادی ندارم دختر داییم رفت اونجا به راحتی اقامت گرفت بزن تو گوگل هست خیلیییی راحت اقامت گرفتن الان دختر داییم خودش تو سالن یکی کار میکنه ناخن کار شمارشو ندارم ولی میخوای پیدا کنم ازش راهنمایی و اطلاعات بگیرم فقط سوالاتت و بپرس که من همونا رو ازش بپرسم بگم بهت 

من اطلاعات زیادی ندارم دختر داییم رفت اونجا به راحتی اقامت گرفت بزن تو گوگل هست خیلیییی راحت اقامت گ ...

جدی؟

اگر بپرسی که لطف بزرگی در حقم می کنی.

۱.آیا می تونم با ویزای توریستی بیام دبی و اونجا دنبال کار بگردم؟چون با ویزای توریستی میتونم۸۰روز بمونم دبی،درسته؟؟؟

۲.آیا باید خودم شخصا برم توی آرایشگاه ها و مدارکمو ببرم تا کار پیدا کنم یا مثلا اداره ای یا جایی هست اونجا که مراجعه کنم و به من کار بدن؟

۳.آیا شرایط سنی هم مهمه براشون؟۳۴سالمه.

کاره اصلی من کراتین و احیا و صافی مو هست،همه وسایلش رو دارم.آیا برای این رشته کار با درآمد خوب هست دبی؟

۴.در چه صورتی می تونم اقامت۲ ساله بگیرم؟

۵.برای اومدن به دبی برای شروع حدودا چقدر پول باید با خودم بیارم؟به پول خودمون چند میلیون تومن؟

جدی؟ اگر بپرسی که لطف بزرگی در حقم می کنی. ۱.آیا می تونم با ویزای توریستی بیام دبی و اونجا دنبال ک ...

سلام عزیزم جواب شمارو دادن؟؟؟ چیکار کردین شما؟؟

- چنان‌نَماند‌،چنین‌نیزهم‌نخواهد‌ماند :)🗞🌱
من اطلاعات زیادی ندارم دختر داییم رفت اونجا به راحتی اقامت گرفت بزن تو گوگل هست خیلیییی راحت اقامت گ ...

عزیزم میشه برا منم سوال کنی ازش منم ناخن کارم میخوام برم دبی کار کنم