2777
2789
عنوان

دلیل حسادت منشی ها چیه!؟

355 بازدید | 10 پست

من فوق العاده دختر مهربونیم بخدا دلم عین گنجشکه دختر خوش برخوردیم و حالا ظاهرمم خوبه زشت نیستم والا 

بعد هروقت هرکاری داشتم طرفم خانم بوده خیلی خیلی بد باهام برخورد کرده و بهم حسودی کرده 

حتی شوهرمم دیگ متوجه شده یه بار باهاش رفتم بانک میخاستیم وام پرداخت کنیم ن اینکه وام بگیریم!!!!

خانمه خیلی بد باهام رفتار کرد و کارمونو میخاس خراب کنه 

خلاصع منشی مطبا ک بین صد نفر رو من کنجکاو میشن و اذیتم میکنن 

یکی بهم بگه مشکلشون چیه واقن؟؟؟؟؟؟؟ 

بهشون میگم سلام خودشونو میگیرن 

خدایی اگر منشی هستید  یا کارمند یا هرچیزی دیگ کارتونو درست انجام بدید کسی ارث پدرتونو نخورده ب ووالله

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینکه خوشگلی حسودی میکنن 😂

جدی؟خب ادم مگ ی نفر از خودش خوشگلتر ببینه باید اذیتش کنه

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
چرا حالا اسمشو گذاشتی حسادت؟ اونا چون خیلیا میرن رو مخشون رفتارشون اینه ک رو ندن ب کسی

نه عزیزم صد تا خانم قبل من تو نوبت بودن و کارشونو انجام داد ورو من قفلی زد من متوجه شدم شوهرمم متپجه شد

من کارمندم رفتارم با مذاجعینم عالی و خیلی هواشون دارم چون اینو وظیفه خودم میدونم و حقوقمو حلال میکنم ولی همکارام سراین قضیه خیلی اذیتم میکنن..... میگن توقع مردم میبری بالا پر رو میشن...... 

من کارمندم رفتارم با مذاجعینم عالی و خیلی هواشون دارم چون اینو وظیفه خودم میدونم و حقوقمو حلال میکنم ...

خب مشخصه ادم کاملا متشخص و باسوادی هستی اما بعضیا بی سواد و حسود و عقده ای شدن بخاطر همین ممکنه بخاطر ظاهر یک نفرم هم اذیتش کنن

خب مشخصه ادم کاملا متشخص و باسوادی هستی اما بعضیا بی سواد و حسود و عقده ای شدن بخاطر همین ممکنه بخاط ...

من خیلی اذیت میشم 14 سال سابقه کار دارم ولی دعا میکنم زودتر بازنشسته بشم آنقدر که همکارای بی ادب و خودخواهی دارم...... من ساده میرم اداره چون حس میکنم مذاجعینم اینطوری راحت تر ارتباط برقرار میکنن ولی بهم میگن امل..... مرتب و تمیز میرم...... وقتی هم سازمانمون تهران کلاس آموزشی میزارن منو اصلا نمیبرند چون میدونن جواب تلفن و مراجعین نمی تونن بدن........ نباشم دعواست اونجا 

من خیلی اذیت میشم 14 سال سابقه کار دارم ولی دعا میکنم زودتر بازنشسته بشم آنقدر که همکارای بی ادب و خ ...

اره درسته اما مشکل من اینه ک مثلا جلو چشم خودم کار چند نفر رو انجام میدن بدون هیچ فضولی و تیکه ای 

ولی برا من خودشونو میگیرن

اره درسته اما مشکل من اینه ک مثلا جلو چشم خودم کار چند نفر رو انجام میدن بدون هیچ فضولی و تیکه ای&nb ...

منم یه همکار دارم سلیقه ای رفتار میکنه..... اگه فکر میکنی اینطوریه برو پیش مسئولش توضیح بده با آرامش...... من مراجعین که کارشون گیر میخوره اذیتشون میکنن این راهنمایی میکنم..... البته من کادر درمانم و همه مراجعینم همکارانم هستن