2777
2789

خیلی دوسش داشتم من ذره ای براش کم نزاشتم دارم میمیرم نمتونم نفس بکشمممم 

فقط دارم خدا رو صدا میکنم به دختره پیام دادم گفت ما دوستیم نمیدونستم زن داره گفتم چجوری اشنا شدید مجازی یا واقعیت گفت واقعیت گفتم چجوری دیگه جواب نداد شوهر اشغالم اون خونه بابام من تو عقدم اومد خونه بابام وسایلشو برداشت و طلب کارانه رفت بهم گفت الانکه بهش گفتی زنمی دیگه بهش پیام ندی 

اولش که دیدم گوشیشو قایم کرد من به بدبختی فهمیدم میخوام طلاق بگیرم دیشب فهمیدم امروز مطمعن شدم قلبم داره جر مخوره چکار کنم بنظرتون دست و پام داره میلرزه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت شده به دوست دخترش گفتی زنشی ؟!   

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

منم بودم بها خیانت میکردم انقدر که عزت نفست پایینه

نه خیلی خوب بودم از وقتی فهمیدم نابود شدم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

عقدی، پس راهتو جدا کن عجب پررو هم هست چه طلبکاره اه اه جای اینکه کارشو توجیح کنه، ببین دوست عزیز عقد دوره ایه که زن و شوهر هنوز برای هم تازگی دارن و جذابن اگه از الان شروع کرده وای به حال تو زندگی