بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به سبک زندگی پدر و مادرت توجه کن. چند سال اول بیشتر تو همین مایهها زندگی میکنی. ممکنه وسایلی که برای یکی خیلی پرکاربرده، برای شما بیاستفاده باشه و برعکس.
کتری و قوری همراه با چایی ساز.فقط یکی لازمه نه هر دو
سبزی خرد کن
سرویس قاشق چنگال با ظرف و چمدون مخصوص! به راحتی میشه جدا و کاربردی خرید
سرویس پلاستیک کامل. فقط کاربردی ها رو بخرید.
وسایل تزیینی از هر نوعی
چرخ خیاطی
چرخ گوشت
قابلمه و ظرف برای بیش از ده نفر
چند سرویس قابلمه
رختخواب برای بیش از چهار مهمان
تشک های حجیم و سنگین
روتختی
انواع هواپز و میوه خشک کن
لوازم قنادی حرفه ای(عروس ها ذوق دارند ولی بعد از سه سال کمتر کسی استفاده میکنه)
لوازمی که با سبک زندگی پدر و مادر جور نیستند و خودمون از ذوق میخریم مثل بستنی ساز و ...
سرخ کن
اینه شمعدان
کنسول و ویترین
انوع استند ها مثل استند قابلمه !
سفره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خورد کن- گوشکوب برقی- آبمیوه گیری- آسیاب- اطوپرسی- ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی آب مرکبات گیری ه ...
اتو پرسی چه مارکی خوبه ؟ شما چی داری ؟ میگن برای بین دکمه ها و اینا مشکل داره شما همچین مشکلی نداری ؟ من اتوم سوخته میخوام پرسی بگیرم
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ابمیوه گیری و چایی ساز دارم ولی چندان فایده ایی نداره
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.