2777
2789

۵ ماهشه . روزا نه درست شیر می خوره . همش غر میزنه . رو زمین نمی مونه . به همه روش های خوابیدن مقاومه . اولای تولدش هم این طوری بود ولی از ۳ ماهگی اش بهتر شد .

از اول خوب نمی خوابید ولی یه هفته است دیگه شورشو درآورده . رو پا نمی خوابه ، زیر شیر نمی خوابه ، تو پتو نمی خوابه ، تو بغل هم همین طور 

اون قدر نق میزنه تا خسته بشه بخوابه 

دیگه خسته شدم می خوام فرار کنم 😭😭

چی کار کنم تجربه ای دارید ؟؟ 

گهواره نداره؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دندونش نیست 

پسر منم اینجوری بود برای دندونش بود و خارش لثش

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

شاید داره دندون درمیاره‌...لثه هاشو و نمیخارونه؟

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

حتما دکتر ببر 

ممکنه هرچیزی باشه،،،رفلاکس (حتی پنهان)

کولیک و دل درد

شاید رو گهواره خوب بشه

گرمشه،یا سردشه

شیرش کمه گشنشه هرچیزی ممکنه

شایدم دندونشه یه هویج بده دستش گاز میگیره شاید آروم شد

من مجردم اما شنیدم بعضی بچه ها با صدای لالایی و سشوار و جاروبرقی میخوابن تا برین تو ماشین اینقدر دو ...

شاید باورت نشه اون طوری هم نمی خوابه

تو ماشین گریه می‌کنه