2777
2789
عنوان

دیگه مستأصل شدم 😭😭 بچه های شما هم این طورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزدلم درکت میکنم ولی باور کن منم همین روزا رو گذروندم یه وقتایی فقط میشستم گریه کردنشو نگاه ...

خیلی زیاد دوستش دارم ولی گاهی خودمو لعنت میکنم که آوردمش 😭☹️

😢 نمی دونم والا  دکتر هم بردم چیزی نگفت راجع به دندون اش

یا خارش لثش اذیتش میکنه 

یا کولیک داره 

اگه دیدی هعی دستشو میکنه تو دهنش میکشه به لثش یعنی داره دندون درمیاره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
شیر خودمو میدم اونو چند وقت خوب نمی خوره  شیر خشک گرفتم ببینم اونو می خوره ، اولش که خوشش نیوم ...

اگه شیرت زیاده که پس مشکل از شیر نیست ولی اگه حس میکنی کمه حتما شیرخشک بده شاید آروم شد،شیرخشک نان خوبه امتحان کن

هرچی فکر میکنی رو امتحان کن شکمشو ماساژ بده 

ببین خوب شیر قورت میده شاید جلوی کولر گلوش چرک کرده

نوزاد همینش بده آدم نمیفهمه چی میخواد

خیلی زیاد دوستش دارم ولی گاهی خودمو لعنت میکنم که آوردمش 😭☹️

طبیعیه عزیزم

گاهی اوقات مادر انقدر تحت فشار قرار میگیره این احساسات براش پیش میاد میخواد فقط یه ساعت از بچه دور باشه آروم شه

ولی این دوران میگذره و چندماه دیگه انقدر شیرین بشه که جبران کمه

البته توهمه دوران سختیهای خودشو داره ولی بیقراری و بی خوابیها برطرف میشه

درست کردم یه چند وقت خوابید باز مقاومت کرد ولی با زحمت تو اون می خوابه 

با روغن مخصوص بچه،از زیر گردن ،شکم،کمر،انگشتهای پاهاشو،کف پاهاش، آروم‌ باحوصله ماساژ بده،برا دلدرد عاالیه

من همیشه پسرمو ماساژ میدادم..یبار از روی علاقه زیاد اینقد پسرمو ماساژ دادم ک دیدم خوابیده🤣

هر روز ببرش حموم

پسر من بعد حموم خوب می خوابه

بدنش رو با روغن بچه چرب کن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
شیر خودمو میدم اونو چند وقت خوب نمی خوره  شیر خشک گرفتم ببینم اونو می خوره ، اولش که خوشش نیوم ...

شاید به شیرت حساسیت داره 

مارکهایی که برای کولیک خوبن و بگیر 

حتما پیش یه دکتر ماهر برو خواهرم پیش ده تا دکتر رفت 

اخرش یه فوق تخصص تشخیص داد که الرژی داره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه داداش من تا 6ماهگی فقط جیغ میزد گریه میکرد ساعت 11یا1شب میبردن دکتراز شدت گریه، دکتر فقط میگفت خانم شیرخودتو درست کن،،،،، شمایه چندوقت قطره شیرافزابخور هرچند یکم به خودتون فشارمیادولی شیرتونو صاف میکنه وبیشترمیکنه رژیم غذایییتونم پرهیزکن ودقت کن چی. میخوری شاید بچه خوب شد