2777
2789
عنوان

چرا اینقد خودخوری میکنم ؟

75 بازدید | 8 پست

من کلا آدم بی سرزبونیم قبلنا خوب بودم هاا ولی ی مدتی افتضاح بی سرزبوونم مثلا اگه طرف بهم حرفی یا تیکه ای بندازه هیچی نمیگم بعد میام خونه همش خود خوری میکنم چرا اینو نگفتم چرا اونو نگفتم و ... بخدا کل روزم شده ب این فکر میکنم چرا این حرف رو نزدم اون حرف رو زدمو ... 

پسرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس توام،کسی حرفی بزنه دمار از روزگارش درمیارم

تو از بندگان برگزیده خدایی 

بخدا جدی میگم خیلییی این رفتارت خوبه 

کاشکی ب منم بگی چجور این ویژگی خوی رو داری 

پسرم   
تو از بندگان برگزیده خدایی  بخدا جدی میگم خیلییی این رفتارت خوبه  کاشکی ب منم بگی چجور ا ...

بخدا نمیدونم حس میکنم ذاتیه😂😂😂ولی تا الان نزاشتم کسی حقمون بخوره ،وقتیم دوستام میخوان دعوا کنن منو میان میبرن میگن زبونت خیلی درازه😂🤦‍♀️😂

بخدا نمیدونم حس میکنم ذاتیه😂😂😂ولی تا الان نزاشتم کسی حقمون بخوره ،وقتیم دوستام میخوان دعوا کنن من ...

خخخ خوشبحالت بیا دوست خوب من شوو ببرمت دعوا 

ازدواج کردی؟

پسرم