2777
2789

مامانم کاری کرده که از خودم بدم میاد متنفرم از خودم احساس گناه و عذاب وجدان میده بهم 

هر وقت هرجا میریم طوری رفتار میکنه که انگار من مایه ننگشم و ابروریزی ام براشون بخاطر پوششم و چیزای دیگه 

چندین بار و چندین بار بهم گفته ابرومو بردی ،  مایه ننگمی ، پیش فلانی زشتم کردی

مثلا امروز صبح رفته بودیم خرازی خرید کنیم دم در مغازه اقوام دورمون دید رفتن سلام احوال پرسی یعد مامانم میگه تو با پوششت مایه ننگ بودی با این که من بد حجاب نبودم(تو شهر ما همه چادر و عبا میپوشن و هر کس مانتویی بگرده میگن خراب هست ) یه عبا و شال حریر با صندل پوشیده بودم 

یکم جلو موهام هم پیدا بود بد حجاب نبودم  میگه تو دختر منی نباید پوششت این باشه ابرومو بردی میگه ما مچ پامونو گردنمونو موهامونو کسی ندیده 

مامانم همش احساس گناه میده همش کاری میکنه از خودم متنفر بشم 

بدم میاد از خودم 

ادم اجتماعی هستم و دوست دارم تو جمع باشم ولی با این رفتارای مامانم دوست ندارم برم بیرون که دوباره قضاوتم کنه و بهم احساس گناه بده 

ادم نمیتونه دودقیقه مال خودش باشه میام اهنگ یزارم تو خونه روحیم عوض شه میگه گناهه ومیری جهنم امام زمان ناراحت میشه 

از خودم متنفرم احساس میکنم مشکل از منه 

میشه تروخدا دلداری بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوی باش دختر اگه مادری مث مادر من داشتی چیکار میکردی

قوی باش و درس بخون و شاغل شو و ازش دور شو

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

ببین گلم همه اینایی ک مامانت رعایت میکنه منم رعایت میکنم اما خدا نکنه یه وقت به بچم تحمیل کنم نمیگم شما حجابت کامله، تو این دوره زمونه حجاب خوبی داری اما شاید مامانت چون خیلی دوستت داره بلد نیست چطوری یادت بده شاید تو بچگی درست بهت یاد نداده و حالا باید اجازه بده خودت ب سمت این چیزا گرایش پیدا کنی بنظرم اون بیشتر داره تورو دور میکنه مامان من چون حجابم خوب بود ب نماز گیر میداد من حتی قبل سن تکلیف نماز میخوندم اما بعدش مامانم انقدر سر اول وقت بودن بهم گیر میداد که هم دیر میخوندم هم دروغگو شدم امیدوارم شما روحت بقدری قوی باشه که مث من نشی و خدا کنه ما به جای این که دین رو به نسلمون تحمیل کنیم، از کوچیکی بهشون تبیین کنیم قشنگیا رو بگیم

چون فشار دیگه اثر نداره اون برای نسل های خیلی قبل بود الان باید با بچه راه بیای تا باهات راه بیاد

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱
ببین گلم همه اینایی ک مامانت رعایت میکنه منم رعایت میکنم اما خدا نکنه یه وقت به بچم تحمیل کنم نمیگم ...

بار ها و بار ها بهم گفته مایه ابروریزی و ننگ من و پدرتی 

خب اخه اینجوری کسیو به حجاب تشویق می‌کنند؟

خدا شاهده هروقت این حرفو میزنه تا سه چهار روز بعد دپرسم 

کاش یکی بود حداقل همدردی میکرد

عریزم اینا خانواده هاشون خیلی با شما متفاوتن ذهنیت خودشونم متفاوته خب بلخره شبکه اجتماعی آدمای مختلف داره

شما به حرف کسایی فکر کن که هم عقیدتن من واقعا شرایطت رو میدونم خودم توش بودم

منم اصلا اهنگ دوست نداشتم اما تو مدرسه همه بلد بودن منم میرفتم گوش میکردم

واقعا اهنگ یا هر چیز دیگه ای که مادر پدرای ما براش فشار میارن، موضوعاتی هستن که ما تحت تاثیر جامعه بهشون علاقه مند شدیم خودمونم باید حلش کنیم من بعد از ازدواج متوجه تاثیر مخرب آهنگ رو روحم شدم اون رو(نعوذ بالله) با قرآن مقایسه کردم و کاملا فاز منفیشو حس کردم و قرآن رو انتخاب کردم اما اگه خانوادم میخواستن تو این موضوع فشار بیارن منم خیلی ضد خواسته شون عمل میکردم اما خدارو شکر فقط تو این مورد فشار نیاوردن فقط مامانم وقتی میفهمید گوش میدم میرفت تو اتاق گریه میکرد این که دعوا نکرد تاثیر مثبتی داشت

بار ها و بار ها بهم گفته مایه ابروریزی و ننگ من و پدرتی  خب اخه اینجوری کسیو به حجاب تشویق می‌ ...

میدونه یه دوستی دارم همینجوریه مامانش ینی فقط تخریب میکنه دخترشو 

بچه طلاق هم هست

از همه طرف فشار روشه چادر گذاشته کنار و توی موبایلش مدت زیادیه ب گناه افتاده من مقصر همه شو مامانش میدونم، مامانشم انقدر یه دنده و لجه ک فکر میکنه عالم روزگاره حرف هیچکسو قبول نمیکنه هرچی همه بهش میگن تو جای این ک بهتر کنی داری بد تر میکنه دست از رو گردن بچه بردار ولکن نیست 

باید یه جوری یا خودت به مامانت بگی داره چیکار میکنه یا ب یکی بگی ک متوجهش کنه

مامانم باعث شده از هرچی مذهبیه و به دین مربوط میشه بدم بیاد متنفر بشم

اصلا به زبون هم نیار که بد تر میشه خودم کاملا درکت میکنم

اینو یادت باشه مامانت یه مسلمون کامل نیست نقص های زیادی داره مثل همه ما

اما تو تمام سعیتو کن کامل تر از اون باشی

چند سالته؟