2777
2789

کارکنان مردشون خوبه ها ولی یه خانومست که میاد الکی نرده تخت یه گوشه شو پاک میکنه بعد کل نرده میمونه . یا رو هر چی رو میخواد پاک کنه الکی یه ًدعفونی کننده میزنه یه گوشش و فقط همون قسمت و پاک میکنه و زود میره بیرون . واقعا خیلی کثیفه همه چی . فقط رو میزها رو دستمال کامل میکشه اونم با رخشا و یه دستمال . رد پودر و هیچی و تمیز نمیکنه . باز صد رحمت به اقایونشون . این قشنگ معلومه داره زرنگ بازی در میاره . خودم همش در حال دستمال کشیدن و ضد عفونی کردنم . برم به سر پرستار بگم ؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر چرا میخوای برای یکی دردسر درست کنی خوشت میاد

خوشم نمیاد . ولی با این الکی ضد عفونی کردنشون باعث میشن بچه من یه مریضیه دیگه بگیره 

مگر شما مسئول بیمارستانی 

چه ربطی داره . من باید بگم تا مسول بدونه و تذکر بده . من که نگفتم مسئولم و میخ ام اخراجش کنم