2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

2256 بازدید | 15 پست

سلام قشنگت میآید به سوالم جواب بدین ..من قرص اورژانسی خوردم ۶روز گذشته لکه بینی یا پریود نشدم چرا ...همش استرس دارم 

بعضی‌ها میگن حتما نباید خونریزی داشت بعضی ها هم میگن صد در صد باید خونریزی کنی 

نه تا دو هفته حتی طول میکشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قرص اورژانسی خوردم و الان باردارم ماه هشت هستم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

تجربه خوردنشوندارم ولی خانوماتوسایت میگفتن این قرص احتمال حاملگیش بالاس یابچه دورازجونش ناقص میشه یادوقلواز عوارض این قرصه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خونریزییا لکه بینی داشتی  واینکه ببخشید کامل داخل ریخته شد 🙈🙈

نه خونریزی و لکه نداشتم، سوال دومت آره 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
اورژانسی ها اصلا دیگه قابل اعتماد نیست منم الان باردارم با قرص اورژانس

دقیقا دقیقا، لطفا حمله نکنید من خودم ی زخم خورده ام از اورژانسی، بچه ام آلان یه سال و چهار ماهه است وحامله ام اول هشت...  اینا رو دستکاری کردن ک رو ملت جواب نده جمعیت زیاد بشه

یعنی الان ۶روز گذشته دارم از ترس میمیرم 

عزیزم اینکه چند روز بعد مصرف قرص خونریزی یا لکه داشته باشین به این بستگی داره که روز چندم دوره ی ماهانتون مصرف کرده باشین، اصلا فعلا جای نگرانی نیست . تا ۱۰ روز به نظرم صبر کنید .