2777
2789
عنوان

بنظرتون من چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 50 پست
اصلا بهش فکر نکن من یکی سقط کردمبعد یکسال هنوز دارم براش گریه می‌کنمکاش می مردم و این کارو نمی کردم ...

چندهفته بود

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

همیشه نیاز نیست یه خاکی بریزی سرت دور از جونت

یکم به خودت بیا بچه اس دیگه مرگ نیست که بزرگ میشه دیگه بیست و یک هفته خیلی بزرگ شده الان یعنی چی که الان به سقطش فک میکنی.والا چهارتا بچه ایم با یه بابای معتاد مامانمون بزرگمون کرد بعد چندسال بابام رفت ترک کرد الان هرکدوم یجور سرزندگیمونیم از کجا میدونی قسمتش چیه بابا بذار بیاد بذار وقتش برسه...به دکتر زنانت بگو حالتو شاید دارویی بود بهتر شی..جمع کن خودتو دختر بسپر بخدا دیگه همه چی دست ما ادما نیس به ولله....

شاد و سلامت باشید 💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ناخواسته بوده از اول افسردگی گرفتم اصلا یه لحظه آرامش ندارم

هدیه از طرف خدا برای تو هست...‌. صبر کن بزار بیاد میبینی بهترین و برات پیچیده گذاشته تو سکوت.... دیدتو به زندگی عوض کن دختر

...

اصلا بهش فکر نکن من یکی سقط کردمبعد یکسال هنوز دارم براش گریه می‌کنمکاش می مردم و این کارو نمی کردم ...

عزیزم مطمئن باش میزاشتی باشه حالت الان بدتر بود دردسرات بیشتر بود من دوتا از همسایه هام جرات کردن سقط کردن بامن عین خیالشون نیست میگن حتی بهش فکر هم نمی کنیم ولی من بیچاره جرات سقط نداشتم دارم از پا درمیام

اون موقع هم اجباری انتخاب کردم بمونه چون قلب داشت

من اوضاعم رو اگر تعریف کنم میشینی به حالم گریه می‌کنی. عقد نبودم. از پارتنرم حامله شدم. میزدم تو سرم. تا پای سقط رفتم اما دیدم نمی‌تونم حتی اگر یه درصد اون دنیا باشه و بازخواستی باشه جواب بدم. حق زندگی رو از یکی دیگه بگیرم. حالا شاید بعدا پسرم بگه غلط کردی به دنیا آوردی من رو.

من دو ماهه باردار بودم که عقد کردم. می‌دونی چقدر حرف شنیدم؟؟؟ چقدر پشت سرم حرف زدن؟ 

هنوز هم نمی‌دونم تصمیمم درست بود یا نه. هنوز هم خیلی سخته همه چیز اما خوب لذت هاش هم هست. 

زهرمار نکن با این حسرت. تهش فقط تعادل هورمونی مغزت رو بهم می‌زنی و افسردگی پدرت رو در میاره. یاد بگیر در لحظه زندگی کنی و حسرت چیزی که نیست رو نخوری.

چندهفته بود

۹ هفته و ۴ روز 😭😭

هنوز فایل سونو رو دارم 

صدای قلبش عکس سونو رو می بینم و زار میزنم

هیچ دردی بدتر از این پشیمونی و حس گناه بعد سقط نیست 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عزیزم مطمئن باش میزاشتی باشه حالت الان بدتر بود دردسرات بیشتر بود من دوتا از همسایه هام جرات کردن سق ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم 

شاکر باش امیدوارم با شادی و برکت و عشق بزرگش کنی ❤️

وای چرا سقط کردی من 6هفته رفتم برا سقط نبضش، میزد نتونستم سقطش کنم

سه تا دارم 

همسرم اصلا راضی نبود مدام غر میزد 

بد خلق شده بود میگفت من نمیخامش

کاش حرفشو گوش نمی دادم 😞

چون ناخواسته بوده از اول افسردگی گرفتم اصلا یه لحظه آرامش ندارم

این بچه های ناخواسته(در واقع خدا خواسته)بدون استثنا همه شون یه جوری شیرین و تو دل برو میشن خودت که هیچی بقیه رم تو کار میندازی😂تو بزرگسالی هم بهترین بچه ت همین میشه.من هر چی ناخواسته دیدم همین بوده.

اولا اون بچه نا خواسته نیست خدا خواسته است بعد من یه جاری دارم اونم خدا خواسته باردار شد الان اینقدر ...

قربون حکمت خدا برم وقتی سنم پایین بود همش دکتر بودم که باردار بشم به زور دارو باردا ر شدم الان که 38سالمه و ننیخواستم یهو باید باردار بشم