2777
2789
عنوان

مردشور هرچی بی بی چک ببرن.به بی بی چک اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10232 بازدید | 506 پست
تو چ خبر بی بی چیزی علایمی ؟

والا من با توجه به اقدام روز ۱۸سیکلم اصن امیدی ندارم.چون تخمکگزاریم ۱۵ ا نهایتا۱۶بود

تازه ۸روز از قدامم گذشته چیزیم باشه نشون نمیده که

پسفردا میشم ۲۸سیکل شاید یکی زدم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

علائم که هیچیی

تازه من هر ماه از ۲۲سیکل سینه درد شدید میشدم در حد انفجار

این سری هیچ

امروز ۲۶سیکل بودم یه درد خیلیییی خفیفففف جزیی فقط هست

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سمیرا جان

خوبین شما؟ بارداری چطور پیش میره؟ تهوعتون اوکی شد؟

سلام خانما 

من دوره هام نامنظم 

اما طبق سه ماه گذشته که منظم شده بود حدودا، ۳۶ روزه بود

با توجه به همین یک روزه عقب انداختم 

اما دو سه روزه کمر درد دارم ،گاهی زیر دلم درد میگیره، پاهام بی حس و خوابالو شدم ‌‌و تکرر ادرار

تو این دو سه روز گذشته بی بی چک زدم بعد حدود دو ساعت هاله مینداخته 

جلوگیری طبیعی هم داریم 

حالتام شبیه حاملگی قبلیمه 

اما بی بی چکا نه!

البته من سر حاملگی قبلیمم بتام دیر میرفت بالا.. 

تجربه حاملگی با این علایمو دارین!؟ 

من اول ماه ۱۰روز زودتر از پریودم خون ریزی داشتم خون ریزی خیلی کم بود مثل همیشه نبود لک‌قهوه ای بود ،فکرکردم لانه گزینیه اما بعد اینکه تموم شد خون ریزی بی بی چک زدم ولی منفی بود الان از اون تایم ۲هفته میگذره منم ۳روزه حالت تهوع و بالا اوردن دارم زیردلم و کمرم درد میکنه به نظرتون چیکارکنم

ان تی رفتین راستی؟ جنسیت مشخص شد براتون؟

سلام‌عزیزو‌خوبی ؟ من داغونممممم داغون .ویارهای شدید تمام‌دنیا اومده سراغم از حالت تهوع و استفراغ یبوست ویارهای شدید غذایی و مکانی 

دارم دیونه میشم

از حرف زدن بدم اومده حالت تهوعم بیشتر میشه . یعنی هرچی ویار تو دنیا هست من دارم 

تو چطوری چیکار‌کرپی 

سلام عزیزم اگه بگم نه باور‌میکنی 😭😭😭😭😭 تازه جفتمم پایینه 😭😭😭😭

الهی عزیزم

باور میکنم.

تا اخرای هفته ۲۰ویار باهاته عزیزم.چاره ای جز صبوری نیست

بالا پایین زیاد نشو بخاطر جفتت.از خودت مراقبت کن

جنسیت معلوم نشده؟