2777
2789
عنوان

واسه نوزاد کی قربونی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 38 پست
عفیقه رو هم جدا میدیم، واسه خونه آوردن نوزاد منظورمه

مال من پدرشوهرم قربونی کرد جلومون وقتی اومدیم خونه..

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما خودمون عقیقه کردیم دیگه قربونی جدا نمی‌کنیم

به نظرم از خانواده شوهر توقع نداشته باشید بهتره اگه اصرار به قربوین جدا دارید و میتونید خودتون قربونی بدید نمی‌تونید دیگه بهشون این هزینه رو تحمیل نکنید مگر اینکه خودشون بخوان 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای من گوسفند عقیقه کردن تا لحظه اخر منت گذاشتن ی بار گفتن خانواده خودمون فقط بیان شام واسه خانواده تو رو میفرستیم جلو درشون و هزار بهانه دیگه ..اخرشم هعییی گفتن ...الان برای بچه دومم ب شوهرم گفتم خودمون قربونی میکنیم

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت

بابای من 14 تا نوه داره همه رو عقیقه کرده ولی قربونی جدا نه.... بنده خدا ورشکست میشه دم ب دقیقه گوسفند بخره قربونی کنه🤣🤣🤣هميشه ی نفر حامله هس خب... چرا فقط برا خودتون دردسر و استرس درست میکنید تو بارداری! از هیچ کس جز خودتون توقع نداشته باشید!!! ما شب عروسیمون گوسفند کرایه کردیم اومد طرف کشت و رفت.. برا بچه هامم قربونی نکردیم عقیقه کردیمشون

برا من که شب عروسی رسم داشتیم اما قربونی نکردن. برا بچه هم چون با بچه خواهر شوهر تقریبا همزمان دنیا اومدن شوهرم بهشون گفته بود بچه بیارینش خونه ما تا همین جلوی پای دوتاشون قربونی کنیم نمیخواد شما بگیرین. منم نزاشتم بیاد گفتم خودشون براش انجام بدن ما وظیه ای نداریم

ما پولشو دادیم توانبخشی برای عروسیم پدرش قربانی کرد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من وقتی اومدم از بیمارستان جلو پای من و بچم پدر شوهرم گوسفند خریده بود و قربونی کرد البته هدیه بچه هم همونو حساب کرد... ولی بعد تو دو ماهگیش خودمون گوسفند گرفتیم واسه عقیقه ش قربونی کردیم گوشتش رو بین نیازمندان تقسیم کردیم