2777
2789
عنوان

واسه نوزاد کی قربونی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 38 پست
عفیقه رو هم جدا میدیم، واسه خونه آوردن نوزاد منظورمه

عزیزم اول به سلامتی. پیشاپیش قدم نوزادت مبارک باشه. 

بعد هم فدای سر نوزادت اگه توان مالی داری خودت قربانی کن. 

اونها هم دوست داشتن انجام بدن. 

وگرنه برای بچه ات تا زمانی که خودت در میدان هستی امید به کسی نداشته باش. انشااله که صد و بیست سال سایه ات بالای سر بچه ات باشه.

بهت قول میدم یه بچه سلامت  - پر روزی - پر از برکت خدا بهت داده

یه زایمان راحت - بچه آروم و شب خواب - انشااله داری.

مادر زیبا قدم نورسیده مبارک. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقیقه دیگه؟

ولش کن منت کسی رو نکش خودت برا بچت بگیر قیمتی هم نداره یه کوچولو فکر کنم۶یا۷تومن بشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

عفیقه رو هم جدا میدیم، واسه خونه آوردن نوزاد منظورمه

نه والا ما فقط عقیقه کردیم دیگه تو این وضعیت یک گوسفندم زورمون فقط رسید

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این چه رسم کثیفیه که یه حیوون زبون بسته باید سر بریده بشه چون شما زاییدین  تف به این آداب و رس ...

ما هم اینکار رو نمیکنیم

اما اگر اینا قربونی نکنن کشتارگاه انجام میده فرقی در اصل ماجرا نداره مگر اینکه کلا گیاهخوار باشید

چرا منت ؟ نوه ی خودشونه، هم فامیلی اوناست مگه غریبه ست؟ نمیشه که واسه عروس نکنن واسه نوه شونم نکنن

فکر کنم خودنوت قربونی کنین بهتر باشه. یهو میبینی نوزاد رو آوردنی مثل عروسیت قربونی نکردنا! اونایی که تونستنشب عروسی بین اون هم مهمون و فامیل قربونی رو کنسل کنن و خونی زیر پای عروس و دوماد نریزن، دیگه کنسل کدن قربونی یه نوزاد که دیگه کاری نداره

این چه رسم کثیفیه که یه حیوون زبون بسته باید سر بریده بشه چون شما زاییدین  تف به این آداب و رس ...

شما هیچوقت گوشت نمیخورین؟؟؟

من کاری به قربانی کردن برای ورود نوزاد ندارم خودمونم این کار رو انجام نمی‌دهیم اما عقیقه چرا 

ولی خدا گوسفند رو آفرید انسان ها استفاده ببرن آخه این چه تز روشنفکری هست گوشت خوردن مردم هم میخواد ازشون بگیره 

جانم فدای ایران