2777
2789

چجوری میفهمن تو گذشته یه فردی چی بوده و چه سوابقی داره کسی میدونه؟

من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اطلاعات هرکسی هرجایی بره ثبت میشه در واقع از بدنیا اومدنمون تو ثبت احوال مشخصات اولیه میره بعد مدرسه میریم سوابق مدرسه دانشگاه هستش اطلاعت مالی و کاری همه توی بانک هست اطلاعات پزشکیش تو پرونده های پزشکی هست و پلیس میتونه با حکم دسترسی داشته باشه دیگه کلانتری رفته باشه یا هر ارگان دولتی ثبت میشه مخابرات تمام تماس ها و اس ام اس هاش ثبت میشه و پلیس به همه اینا دسترسی داره

منظورت چیه،،،

منظورم اینه که یه پلیس بخاد امار یکیو از راه دور دربیاره 

چجوری میتونه بجز تحقیق از دوست و اشنا

خوب اطلاعات هرکسی هرجایی بره ثبت میشه در واقع از بدنیا اومدنمون تو ثبت احوال مشخصات اولیه میره ...

خب پس هرچیزی که ثبت شده باشه رو میتونن امارشو دربیارن درسته؟

خب پس هرچیزی که ثبت شده باشه رو میتونن امارشو دربیارن درسته؟

بله میتونن ولی با حکم دیگه مثلا من یادمه یکی از دوستام از کسی شکایت کرده بود یه شاهد آورده بود که دروغ میگفت که تو اون نزاع بوده و دیده

با حکم قاضی چک کردن از روی تماس های گوشی اون ساعت کجا بوده و شهادتش رو قبول نکردن