2777
2789

بچه ها دوستم امروز انتقال جنین داد یه دستگاه فلزی هست میکنن تو واژن میگه اون که کردن تو واژنم اومدم خونه همش خونابه می بینم تا فردا هم دکترش نیستش چکار کنه یعنی پریود شد ؟؟تو رو خدا هر کسی اطلاع داره بگه بیچاره همش گریه میکنه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون رحم دستکاری شده خونابه میبینه لابد مگه پروژسترون نمیزنه تا وقتی پروژسترون میزنه ک پریود نمیشه

بهش شیاف پروژسترون دادن اتفاقا من بهش گفتم بابا پریودی نیست میگه ته افتادن 

یعنی بهش بگم جنینا نیفتادن 

اصلا الان حتی اگه جنین نگیره هم ک خونریزی نداره چون صد در صد پروژسترون داره استفاده میکنه و اینکه هنوز لانه گزینی نکرده ک افتادنش خونریزی داشته باشه

اصلا الان حتی اگه جنین نگیره هم ک خونریزی نداره چون صد در صد پروژسترون داره استفاده میکنه و اینکه هن ...

نه قبلش اوکی بودن اون میله فلزی گفت وقتی دکتر زد خیلی درد داشتم گفت اومدم خونه خونابه دیدم 

نه بابا خدانکنه.الان خیلی زوده برای این چیزا طبیعیه خونابه دیدن

جدی خداروشکر دلم خیلی براش می سوزه اخرین بستش بود بهش گفتم هیچی نمیشه میگه نمیدونی چقدر زجر کشیدم تا همین جنینا تشکیل شدن 

جدی الانم بگم خوبه براش 

اره چار روز اول نشاسته اب بزنه بخوره لوبیا سبزم شنیدم خونه اهان اناناسم تا چهار روز روزی یه تیکه بخوره اینا برا لانه گزینی خوبن ولی فقط۴روز اول و بخوره

اره چار روز اول نشاسته اب بزنه بخوره لوبیا سبزم شنیدم خونه اهان اناناسم تا چهار روز روزی یه تیکه بخو ...

مرسی فدات شم بهش میگم .دست گلت درنکنه عزیزم