2777
2789

سلام اولا خیلی ممنون که اومدید لطفا میشه از این رشته بگید حقوقش چه قدره سختیش چیه چه کارایی داره جای پیشرفت داره یا نه امکان مهاجرت داره یا نه و ... لطفا هر اطلاعاتی که دارید در مورد این رشته از گفتنش دریغ نکنید خیلی ممنون 

رشته م این نیس ولی یه کوچولو اطلاعات دارم 

استخدامی نسبت به پرستاری خیلی کمتره و الان بیشتر ماما ها بعنوان مراقب سلامت داخل مراکز سلامت مشغول میشن 

حقوق هم حدود ۱۲ هست 

برای مهاجرت تاحالا ماما ندیدم ک مهاجرت کنه 

سختیش هم ک دیگه جون دو تا آدم تو دستته دیگ قطعا رشته ی سبکی نیس 

جای پیشرفت هم میتونی مطب بزنی ک شرایط خاص خودش رو داره و با توجه به اینکه متخصص زنان هست کمتر پیش میاد کسی بخواد بره مطلب ماما 

پیشنهادم اینه اگر به فیلد درمان علاقه داری الویتت رو پرستاری بزار

رشته م این نیس ولی یه کوچولو اطلاعات دارم  استخدامی نسبت به پرستاری خیلی کمتره و الان بیشتر ما ...

واقعا ۱۲ تومن ؟؟ پرستاری رو دوست ندارم چون خیلی کارش سخته و خیلیا رو دیدم که میگن خوب نیست چون کارش نسبت به حقوقش واقعا خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ۱۲ تومن ؟؟ پرستاری رو دوست ندارم چون خیلی کارش سخته و خیلیا رو دیدم که میگن خوب نیست چون کارش ...

ارع عزیزم برای طرح همینه تازه بیمه و اینا کم بشه بشه ۱۱ و خورده ای میشه 

کار ماما هم از نظر سختی چیزی کم از پرستاری ندارع 

ولی پرستاری جای کار بیشتری داره 

میتونی توی کلینیک های زیبایی و کاشت و زخم و پانسمان کار کنی